Restplasser til Koh Ngai, Thailand

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Koh Ngai Ko Ngai, Asia

Den thailandske øyen Koh Ngai er perfekt for en romantisk solreise – eller kanskje en bryllupsreise? Her kan dere bare sole dere, bade, spise og nyte tid med hverandre.

Hele den østlige delen av øyen består av en eneste lang sandstrand, med et dykkevennlig korallrev kun 100 meter fra stranden.

Dette er ikke et reisemål for deg som vil dra på oppdagelsesutflukter, shoppe eller gå på bar til bar-runder. Her er det bare et titalls hotell, og verken byer eller landsbyer. Det eneste du kan gjøre her er å sole deg, slappe av, spise og ta en dukkert med eller uten dykke- og snorkleutstyr.

Du kommer heller ikke til å kunne utforske noen større områder av øyen, da den kun er fire kilometer lang. Hele vestkysten er preget av fjellandskap og de indre områdene av øyen er regnskog som er en del av Koh Lanta nasjonalpark.

Det finnes mange små turistøyer rundt i verden som ikke tillater biler, da det uten trafikk blir ennå roligere for turistene. På den thailandske øyen Koh Ngai har man ikke behøvd å innføre noe forbud mot verken biler eller lastebiler – det finnes helt enkelt ingen veier her. Her kommer man direkte til hotellet ved hjelp av båt.

Reisemål som ligner Koh Ngai