Restplasser til Cape Panwa, Phuket

Restplasser til Cape Panwa, Phuket

 
 
 

Om Cape Panwa Phuket, Asia

I Cape Panwa er det veldig fredelig og rolig, og fortsatt kan du dra inn til bymylderet i Phuket på bare noen få minutter.

Dette er en av de roligste stedene på den populære øyen, til tross for at det bare er en drøy mil inn til folkemylderet i byen Phuket.

Her ligger noen titalls hotell, klemt inn mellom store luksusvillaer. Det mest kjente er det luksuriøse Cape Panwa Hotel, hvor det som oftest bor filmstjerner slik som Leonardo DiCaprio og Pierce Brosnan, samt konger og prinsesser.

Det finnes tre ulike strender på denne halvøyen, Panwa Beach med flere store resortanlegg, den lille øyen Ao Yon-stranden der du også finner et vakkert fossefall, samt den lange Khao Kat-stranden.

Hit kommer du for å ta det med ro, men om du bor på strendene som ser ut mot Chalong-bukten bør du ikke regne med noen lengre svømmeturer. Vannet er så langgrunt at vannet ikke rekker lengre opp enn til låret.

I den sørlige delen av Cape Panwa ligger Phukets store akvarium hvor du kan se hundrevis av ulike fisk som lever i vannet rundt øyen.

Glem grillspydet, sitrongressuppen og woken. Det mest eksotiske du kan prøve på Phuket er insekter. Dette serveres ikke på turistrestaurantene, men på de lokale matmarkedene. Det største tilbudet finner du på Khun Burm-markedet inne i Phuket by, hvor du kan kjøpe maureggsalat, friterte ormer, maur og gresshopper.

1 / 4
Thinkstock
Ett annat paradis, Cape Panwa Beach
2 / 4
Cape Panwa Beach
3 / 4

De mest populære reisemålene i Cape Panwa