Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Patong Beach, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Patong Beach Phuket, Asia

Dykking
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Dette er en av verdens mest berømte partybyer. I Patong Beach må du anstrenge deg for å nyte fred og ro.

Dette er en av de mest økende partybyene i Thailand. Flere gater er fylt med barer og klubber, men de største finner du på Bangla Road. Det ville partylivet lokker til seg så mange besøkende at det i høysesongen er vanskelig å finne et ledig hotell eller til og med en ledig parkeringsplass ved stranden.

Drar du hit i lavsesongen i stedet, som er fra august-oktober, er livet litt roligere, og best av alt; du kan få hotell til en fjerdedel av prisen.

Du kan også gjøre kupp når du shopper, og her kan du kjøpe nesten alt. Den merkeligste opplevelsen er å spasere langs strandveien når solen har gått ned, da gatene forvandles til et tilfeldig marked med hundrevis av små boder. Det finnes også et stort kjøpesenter i Patong, Jungceylon, som har 200 butikker.

Har du noensinne lurt på hvordan det ville vært å gå i taket på et hus? I utkanten av byen Phuket kan du prøve! Her har man bygget et ”opp-ned-hus”, Baan teelanka, hvor både garasje, kjøkken, bad, soverom og oppholdsrom er snudd opp ned – komplett med møbler og innredning.

Reisemål som ligner Patong Beach