Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Kata, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kata Phuket, Asia

Barnevennlig
Dykking
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Kombinasjonen av sanden, det knallblå havet og den vakre øyen i horisonten gjør Kata Beach til den mest fotograferte stranden på Phuket.

Dette er en av de mest familievennlige badeområdene på øyen Phuket. Stemningen er rolig og avslappet hvor enn du er, og stranden er langgrunn. Stranden er en av de mest fotograferte i hele Thailand. Litt utover i bukten ligger den vakre lille øyen Pu som med sin merkelige kakeform er perfekt som bakgrunn til det knallblå havet. I den nordlige delen av bukten ligger et korallrev som er perfekt for snorkling og dykking.

Dette er et veldig fredelig samfunn med kun noen få attraksjoner, blant annet et lite tempel, en minigolfbane og det lokale markedet på torsdager hvor du kan se markedsboder med spennende fisk og krydder.

I midten av april feirer man thailandsk nyttår, ”songkran”, med en gigantisk vannkrig. Alle som befinner seg utendørs blir i prinsippet dynket i vann av feirende mennesker som er utstyrt med vannpistoler, vannflasker og alt annet som kan brukes til å kaste vann på andre. Gatene fylles med tusenvis av mennesker og ikke engang politiet klarer å holde seg tørr.

Reisemål som ligner Kata