Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Bang Tao Beach, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Bang Tao Beach Phuket, Asia

Barnevennlig
None
Dykking
Golf
Laid back
Sandstrand

Sandstranden ved Bangtao Beach er den lengste på Phuket. Dette er en av Thailand mest eksklusive badebyer med flere luksushotell i verdensklasse.

Sanden er vakker og hvit og med sine fem kilometer er dette den lengste stranden på Phuket. I den nordlige delen finnes det et lite strekk med koraller man kan snorkle blant. Det kan være ganske vanskelig å finne budsjetthotell i Bangtao Beach, da nesten alle hotell er luksuriøse med fem gylne stjerner ved inngangen. Her har alle hotell basseng, spa og gode restauranter. Det finnes også en golfbane i nærheten.

Bortsett fra sol, sand og hav finnes det få severdigheter i Bangtao Beach. Det er også klønete og dyrt å ta seg frem til de øvrige stedene på øyen, men det tar bare et kvarter å gå den korte biten til den vakre stranden Surin Beach.

Ved stranden Haad Pak Phra Beach kan du se hvordan man fikser en av Thailands merkeligste havdelikatesser: tørket manet. I en stor dam tømmer man ut maneter, og deretter setter arbeiderne seg ut i vannet og renser de bløte dyrene. Siden tørkes de og selges blant annet på markeder i Bangkok. Stranden ligger i den nordlige enden av Phuket.

Reisemål som ligner Bang Tao Beach