Restplasser til Kamala Beach, Phuket

Restplasser til Kamala Beach, Phuket

 
 
 

Om Kamala Beach Phuket, Asia

Barnevennlig
None
Laid back
Sandstrand
Sol & bad
Surf

I Kamala Beach kan du nyte dagene på en helt fantastisk sandstrand omgitt av vakker natur. Her slipper du også den store trengselen som finnes andre steder i Phuket.

I Kamala Beach er stemningen svært rolig, og stranden er ganske ukjent til tross for at øyen Phuket er et svært populært reisemål. Kanskje er det fordi de besøkende liker stedet så mye at de holder det hemmelig?

Sandstranden her er to kilometer lang med noen hotell rett ved stranden hvor du blant annet kan bo i bungalow. Deler av stranden er omgitt av koselige små parker og et minnesmerke for tsunamien i 2004. Dette er ikke stedet for deg som vil tilbringe kveldene med bar-til-bar-runder. For å finne litt mer uteliv er det bare å ta en kort tur med buss eller tuk-tuk til naboen Patong Beach.

En av verdens mest crazy show holdes daglig i Kamala Beach. Flere hundre dansere, akrobater og artister fyller både scenen, taket og opptrer blant gjestene, og får hjelp av både kraner, vannbøfler, duer og elefanter. Du kan se ild, røyk, laser, regn og eksplosjoner. I tillegg til show kan du spise en av verdens største buffeer sammen med de over 4000 andre gjestene.

Kamala Beach...VÅR beach
1 / 6
2 / 6
Thinkstock
Stranden på morgonen
3 / 6
vy över stranden
4 / 6
5 / 6
Thinkstock
Stranden i solnedgång
6 / 6

De mest populære reisemålen i Kamala Beach