Støtt Ukraina

Sikksakks blogg

Mandag 7 Juli 2008

Sommerferien 2008

Fellesferien er snart slutt! De fleste har for lengst kjøpt charterturen og er ute på reise. Hverdagens rutiner har du lagt bak deg! Før jeg låser døren, trekker jeg alltid ut støpslet til kaffetrakteren og sjekker at alle kokeplater er slått av! Og hvis ingen innbrudds tyver har romstert i hjemmet ditt i løpet av ferien, skulle huset fortsatt vil være der og ønske deg velkommen ved hjemkomst!

Noen reiser av sedvane til samme by og land som ifjor. Der er de kjent og der "føler de seg hjemme."
Andre er mer lystne på å oppleve nye eventyr i spennende, fremmede kulturer.
Ofte inneholder koffertene fler klær enn du får bruk for. Det er lett å glemme at der skal være plass til souvenirer og andre, eksotiske innkjøp. Løsningen blir ofte å kjøpe en ekstra koffert. Og spenningen er stor når bagasjen skal veies ved innsjekking, før hjemreisen.
Har du gått om bord i riktig fly, kan du normalt regne med å få koffertene dine igjen, ved ankomst!

Vel anbrakt på hotellet, kofferten er pakket ut og etter en god natts søvn kommer øyeblikket du har gledet deg til! Spenningen og forventningene øker: "Livets Koldtbord" står nå dekket til deg! Det er bare å forsyne seg. Her er det du som bestemmer hva du vil gjøre med dagen. Og bare fantasien og lommeboken setter grenser for dagens aktiviteter.
God Appetitt!
Del med andre:    

Skriv kommentar
Arkivet