Sikksakk

Kjønn / Alder
Mann, 74 år
Bor i
Bergen
Reisetype
Eventyrer
Yrke
Jobber
Sivil status
Fri som fuglen
Besøkte land
59
Ble medlem
2007-11-14
Sist online
3 år siden

Jeg tar ikke meg selv altfor høytidelig. Da kan jeg forholde meg helt avslappet til omgivelsene. Følgelig trenger jeg heller ikke å ta andre, med et stort "egendefinert" selvbilde, mer høytidelig.
Jeg har møtt personer som gjennom handling, viste større interesse for egen navle enn de utviste interesse, omtanke og empati for medmennesker i nærmiljøet.
Jeg har min utdannelse fra Gøteborg Tekniska Institut i 1970.
Senere har jeg reist til sjøs som skipselektriker. Reisen fra Rotterdam gjennom Panama-kanalen og tilbake gjennom Suez-kanalen, tok ca. 2 mndr. og var en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Tiden til sjøs ga meg en helt annen oppfatning av avstander, enn den du normalt får ved å fly fra kontinent til kontinent!
De flytende "byene", m/s "Royal Viking Star" og m/s "Royal Viking Sky" i cruiserederiet Royal Carribean Cruise Line (RCCL), kunne by på opplevelser, som sto i sterk kontrast til hva jeg så, opplevde og fikk av erfaringer i de landene vi besøkte.
Jeg interesserer meg for mennesker og alt som gir livet mening.
Mine venner beskriver meg som sosialt anlagt.

Sikksakks verden
Sikksakk
Sikksakk sier om Raves bild "Anbefaler Saluhallen - fantastisk!":
Synet av all herligheten fra havet, de s.k. havets delikatesser, gjør meg faktisk litt sulten! Jeg tror jeg reiser en tur til det nye fisketorget - Fiskehallen - i Bergen og kjøper noen skalldyr; eksempelvis reker og kreps. Ha en fortsatt trivelig sommer!
25 juni 2012 09:52 - Rapporter
Torild
Torild sier til Sikksakk:
Hei. Jeg har nok ikke funnet noen ungdomskilde, hadde det bare vært så vel. Sitter her, en tidlig søndag morgen, klokken er bare 7.30.Skulle gjerne sovet lenger, men jobben kaller vet du. Slik er det å jobbe i helsesektoren. I dag er det valgdag, og skal stemme etter jobben. Her i Fredrikstad tordner og lyner det noe helt forferdelig i dag, men da er det jo greit å være inne. Klem fra Torild.
11 september 2011 07:29 - Rapporter
Sikksakk
Sikksakk sier om Torilds bild "Bakgården":
Hei Torild! Hyggelig at du er så sprek og blid, og dessuten full av energi? Har du drukket av "Ungdomskilden? Kunne du i så fall fortelle meg hvor den ligger? Hilsen Jørn
10 september 2011 11:53 - Rapporter
Sikksakk
Sikksakk sier til Torild:
Hei Torild! Jeg har heller ikke vært så mye innom Orbville.no i det siste. Ikke fordi jeg har gått lei av denne hyggelige reise-"klubben"! Men mer fordi jeg har funnet andre fora å skive til/for, der jeg gjerne har en større og bredere leser-skare. Hyggelig å høre om bryllupet, gratulerer din datter så mye (på etterskudd) fra meg! Min mor trives godt på "Fundacion Betanien" i Alfaz del Pi, Spania....
2 september 2011 22:59 - Rapporter
Sikksakk
Sikksakk sier om Hulahulas bild "Meg og hunden":
Jeg likte den søte "bade"-hunden din! Jeg vil tro at den har vokst seg større siden bildet ble tatt? (Jeg bruker å si at det er med dyr som med mennesker; "de er skjønnest når de er små"?).
26 august 2011 07:30 - Rapporter
Sommeren 2012
Endelig er sommeren her! Etter en lang og kald vinter - kaldere enn det som er normalt her på Vestlandet - har det i løpet av de siste dagene heller ikke vært særlig fristende å "skrelle av" seg det...
25 jul 2012