Støtt Ukraina

Sikksakks blogg

Onsdag 20 Mai 2009 - Bergen

"Sirkus" Melodi Grand Prix.

Har arrangementet av Melodi Grand Prix finalen gradvis utviklet seg til å bli et slags "sirkus"? Det kommer naturligvis an på øyet som ser.
Imidlertid er det i hvert fall noe som er helt sikkert: Finale-showet som "alle" sier de hater, men likevel ser på, kommer fortsatt til å bli en årviss happening, både på godt og ondt. Enkelte unge, håpefulle, musikalske talenter får nok sine drømmer delvis "knust". Andre får gjerne drømmene sine mer eller mindre oppfylt! Og den lykkelige vinner som stolt og velfortjent går av med seieren, kan utnytte all gratisreklame både før og etter seieren til å bygge opp en blomstrende musikalsk karriere, en karriere som kan nyttes som levevei videre i livet.
I 1986 hadde Bergen fornøyelsen av å være vertsby under Melodi Grand Prix finalen, etter at "Bobbysocks" hadde vunnet finalen i Gøteborg året før. Bergen og Norge forøvrig fikk mye gratisreklame den sommeren.
Nå er Norge igjen kommet i søkelyset for Europas musikk-interesserte som har fulgt med på de årvisse arrangementene. Neste sommer braker det løs i hovedstaden vår! Og "hele" Norge kan glede seg over festlighetene omkring "sirkus" Melodi Grand Prix!
Ha en fortsatt God Sommer!
Del med andre:    

Kommentarer
Tajiane sier:
hallo min vennen..går det bra med deg??
Postet 2010-02-09 19:53  Rapporter
Sikksakk sier:
Enig i det. Dine refleksjoner er nok i samsvar med den virkelighet som i dag råder - både på godt og ondt. At enkelte ikke når så langt mot toppen, som de hadde håpet og får sine forventninger innfridd, er jo en del av "sirkuset". De høster i alle fall erfaring, gjennom at de får oppleve litt av medaljens bakside.
Postet 2009-08-23 18:42  Rapporter

Skriv kommentar
Arkivet