Støtt Ukraina

Wassum71s blogg

Torsdag 4 Juli 2019 - Thailand

Målet om å reise til Thailand er nådd

Denne turen har vi nøye planlagt og satt som et mål i det arbeidet vi gjør. Det er noe med at vi stort sett er flinkere til å planlegge ferier en arbeid (men ikke denne gangen). Det har gitt resultater.
Denne gangen har vi jobbet målrettet mot et mål som har vært oppnåelig innen den fristen vi har satt, noe som har gjort det morsommere og jobbe mot. Denne turen har vi ikke spart på noe.
Turen startet fra Gardemoen med Thai Airways https://www.thaiairways.com/en_NO/index.page et flyselskap som virkelig leverer det de lover, om ikke enda mere:-)
Første stopp på reisen var Evason Hotel som er et helt fantastisk resort. Det er lavsesong akkurat nå, så dette har vært billig luksus. Her booket vi en pool- villa som virkelig kan anbefales. Et kjempe flott rom med eget svømmebasseng utenfor i vår egen hage/bakgård. Frokosten er en klasse for seg selv ! Og ikke minst den daglige praten med direktøren som alltid var innom frokostsalen og slo av en prat med gjestene.
https://www.sixsenses.com/evason-resorts/hua-hin/destination
Andre stopp på reisen var Hilton Hua Hin og mulig turens høydepunkt. Med et rom på 90 kvadratmeter fullspekket med luksus, samt en kjempe terrasse og ikke minst den beste sengen vi har ligget i noen gang, WOW!!! Dette hotellet anbefales på det sterkeste når man er i Hua Hin. Kort vei til det meste, rett og slett midt i smørøyet ;-) Vi har allerede bestemt at turen går hit neste år også.
https://www3.hilton.com/en/hotels/thailand/hilton-hua-hin-resort-and-spa-HHQHIHI...
Tredje og siste stopp har vi tilbragt på det legendariske Lebua Hotel som også har vært midtpunktet i filmen Hangover II. Dette er et hotell av meget høy klasse. Rommene er ikke så dyre, men derimot mat og drikke i restaurantene og barene er langt over gjennomsnittet av andre plasser. Vi hadde rom i 58 etg. med adgang til egen lounge.. Der kunne vi nyte, frokost, lunsj og afternoon tea med så mye drikke vi bare ønsket helt gratis :-) Absolutt verdt å ta med seg!! Skybar er jo selvfølgelig et must å besøke, et par drinker koster omtrent det samme som middag med drikke for to personer et annen sted, men er du på Lebua så er du på Lebua.
https://www.lebua.com/state-tower?gclid=EAIaIQobChMI9anj0uDB3QIVRIePCh19oQwoEAAY...
I morgen går turen tilbake til hverdagen igjen og nye mål skal settes. Når du setter deg mål så skal de være litt hårete, men allikevel ikke umulig å oppnå med hard jobbing. Det er faktisk mulig, hvis du virkeligbestemmer deg :-)
Varme klemmer fra smilets land :-)
Hilsen Inger & Stein
Del med andre:    

Skriv kommentar
Arkivet