Støtt Ukraina

Wassum71s blogg

Torsdag 11 April 2019 - Praha

Praha tips

Her kommer noen Praha tips
Skal du til praha på en helgetur kommer det noen tips her!
Helgen før påske skulle man jo tro at prisene gikk litt opp, men vi var nok heldige med det tidspunktet. Både reise og Hotel lå innenfor budsjett så vi slo til. Det vi ikke tenkte på var at hele byen var stapp ful av likesinnede som skulle tilbringe Påsken i en storby. Men da vi ikke er så kulturelle og museums fikserte snodde vi oss fint unna de værste turistfellene.
Vi reiste med Norwegian som nesten alltid er billigst og mest pålitlige.
Hotellet vi overnatt på heter The Icon Hotel Prague ,et fantastisk koselig hotell med service til tusen. Dette er et Hotell vi skal tilbake til om turen går til Praha. Fantastiske store fine rom, god frokost samt gode drinker i baren.
Hvor i Praha banker det ekte hjertet i sentrum? Svaret er Gamlebyen. Utvilsomt en av Europas vakreste bydeler. Legger du besøket til Gamlebyen blir du med ett tatt flere hundre år tilbake i tid. Den nydelige plassen danner sentrum for et spennende mylder av smale brosteinsgater som alle minner om eldre tider tilrettelagt for hest og kjerre.
Gamlebyen stammer fra det 12. århundre og startet opprinnelig som en sentral markedsplass for Praha. Gjennom årenes løp har stadig nye bygninger i barokk og gotisk stil blitt bygget i området rundt markedet der hver og en har sin unike historie, med alt fra rike handelsmenn til politisk drama.
Her er våre anbefalinger til Lunsj/Middag eller bare leske strupen.
FatCat er et utrolig kult sted med en spennende pub meny, forholdsvis god stemning så kanskje ikke stedet for enn romantisk middag for to.
POLPO en fantastisk Italiensk restaurant med nydelig mat og moderne interiør.
TITANIC Steak & Beer Restaurant Et sted og anbefale, litt kantine preg over stedet men vent til du får maten. Fantastisk biff og sausen var helt super god, billigere blir det ikke.
Tusen takk for turen Olaf & Karin som spanderte hele gilde på oss:)
Del med andre:    

Skriv kommentar
Arkivet