Støtt Ukraina

Jaynes blogg

Søndag 22 Februar 2009 - Panama by

Panama City & Carnival

Vi traff Panama City midt i karnevalet - og fikk egentlig ikke se byen som den egentlig er - MEN alt i alt var vi ikke særlig imponert av byen - ikke noe naturlig "sentrum" og de fleste turister bor i området rundt Ave Espana - som bare er en stor gate med masse trafikk og manga kasinoer/hoteller.

Under karnevalet er alt stengt (ca 1 uke) - utenom visse restauranter og shopping senter - og de fleste drar inn i landet til Las Tablas for å feire. Dette gjør at all traffikk i byen er borte - men det er fremdeles store områder for karneval feiring - som består av stappfulle gater med vannspruting, høy musikk og fulle folk (kun en spesiell gate) - ikke noe særlig for oss iallefall, synes heller det var halvskummelt.

Noe annet som advares mot er gamlebyen- vi traff flere turister som hadde blitt truet med kniv der og blitt ranet.

Det som vi ble MEGET imponert over var SHOPPING - her scorer de høyt på skalaen! Både multicentro - multiplaza og ikke minst Albrook Mall (ca 10-20 min taxi alt etter trafikken - og 2-10 USD etter hvem som kjører taxien). Man kan ha to hele dager her inne så mange butikker er det - og det er BILLIG med klær og accessories spesielt!

Vi bodde på El Panama - helt ok standard rom (store rom!) og fint basseng område - så perfekt for å slikke sol. Swim up bar også ;-) Hotellet kan oppbevare bagasje (betaler kun tips) om du skal dra på utflukter i landet.
Heller dyrt hotell da - og det er FÅ middelklasse hoteller.

Backpacker med beste anbefalinger er Mama Yala - trangt i fellesrom men ellers ok - mulg med private rom. Vil absolutt IKKE anbefale Voyager International/nytt navn nå -- fryktelig sted!
Del med andre:    

Skriv kommentar
Arkivet