Sommerens nye all inclusive-hotell

Nina
Medlem siden 2015, besøkt 28 land

Foto: TUI
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Ving
De beste hotellene er ofte de som blir fullbooket først. Sikre deg tidenes beste sommerferie med en av disse lekre all inclusive-nyhetene i 2018 – vi guider deg.
Publisert 8 januar 2018

Charterarrangørene produserer nye reisemål og hotell i takt med trendene, og nordmenn elsker den behagelige måten å reise på. Ønsker du å bruke ferien på å helt slappe av, uten å tenke på penger eller matlaging i løpet av ferien? Da bør du sjekke ut disse hete nyhetene i 2018 hvor all inclusive er inkludert.

Sensatori Resort Rhodes by Atlantica, Rhodos

På TUIs nye 5-stjerners all inclusive-hotell får du luksus rett ved stranda. Nyt førsteklasses service og gratis wifi på rommet – kun 20 minutter unna den vakre byen Lindos. Du kan også velge et rom med direkte utgang til basseng. Selvom stranden kun ligger et steinkast unna, har hotellet i tillegg et rolig voksenbassengområde, et livlig barnebassengområde, samt bassengbar og swim up-bar. Hotellet har også et luksuriøst spa og fem restauranter. Hva med en avkjølende ansiktsbehandling etter en lang dag i solen?
Les mer og se priser her.

IBEROSTAR Bellevue, Montenegro

Montenegro er Kroatia nabo som er spådd å få en real oppsving i 2018 – og i takt med trenden tilbyr Ving nå et nytt all inclusive-hotell rett ved strandpromenaden i Becici. Dette hotellet er svært barnevennlig, og består av flere bygninger omgitt av en frodig hage. Med internasjonal barneklubb, aktiviteter på dagtid og underholdning om kveldene er dette det perfekte stedet å slappe av mens barna har det gøy. Gangavstand til Budva, og flere gode restauranter og barer i nærheten. Gratis wifi, spa og flere basseng – både innendørs og utendørs.
Les mer og se priser her.

Fafa Grand Blue Resort, Albania

Albania er i vinden som aldri før, og nå har Apollo åpnet et nytt Mondo Family Resort på Durres Riviera i Albania – Fafa Grand Blue Resort. Hotellet som åpner sommeren 2018 ligger rett ved den kilometerlange sandstranden og er perfekt for den aktive barnefamilien. Her finner du blant annet barneklubb, svømmeskole, spa, treningsrom, 4 gratis treningstimer per dag (morgenyoga, core, dans, bootcamp og family fitness) med skandinavisk instruktør og kaffe- og juicebaren Mondo Coffee. Her blir hele familien fornøyd! Ved den fine strandpromenaden utenfor hotellet ligger det noen enkle serveringssteder, og hotellet har også sin egen restaurant med varierte og sunne, velkomponerte retter. All inclusive kjøpes mot et tillegg, og det er gratis wifi i fellesområdene.
Les mer og se priser her.

Blue Star Euphoria Resort, Kreta

Elsker du Kreta, men vil prøve noe nytt? Da får du det ikke nyere enn TUIs nye hotell Blue Star Euphoria Resort, som er et moderne utstyrt treningshotell med spa i to etasjer og et eget badeland. Aerobic, spinning, yoga, pilates eller zumba? Her får du ditt eget treningsprogram, og du kan trene på egenhånd, delta på timer, ta spabehandlinger eller bare slappe av ved bassenget. Det er også masse aktiviteter for de små, slik som barneklubb og minidisco. Her er det den lokale matkulturen som står i fokus, med andre ord: sunn mat med olivenolje og lokale råvarer som basis. Hotellet har fire restauranter som alle er inkludert i all inclusive-prisen.
Les mer og se priser her.

Blue Star Atlantica Tropical Blue, Kypros

Mellom Nissi Beach og Ayia Napa sentrum finner du TUIs nye hotell Blue Star Atlantica Tropical Blue. Sandstrand, vannsklier og gåavstand til noen av Kypros' beste strender. Her har barna sitt eget basseng, spillerom og en lekeplass i hagen, og det arrangeres underholdning for hele familien på dagtid. Her kan dere nyte late dager sammen, trene i hotellets treningsrom og kose dere med internasjonale retter og lokale spesialiteter på hotellets restaurant. Når dere vil utforske litt, er det kun 1,2 km inn til sentrum.
Les mer og se priser her.

Aldemar Paradise Village, Rhodos

Rett på stranden i Kallithea finner du Vings nye Rhodos-satsning. Her har du flere barer og restauranter å velge mellom, og du kan trene på hotellets treningsrom, spille tennis på hotellets egen tennisbane eller prøve deg på windsurfing. På hotellet finner du et fristende bassengområde med flere basseng og vannsklie for litt eldre barn, mens for hotellets aller minste gjester er det en barneklubb med engelsktalende personale. Kallithea ligger på Rhodos' østkyst, som er der innbyggerne på Rhodos selv drar for late dager på stranden. Wifi på hele hotellet er inkludert i prisen.
Les mer og se priser her.

Her finner du sommerreisen i 2018:
- Charterreiser i sommer
- Alle all inclusive-reiser
- Tilbud til Sol & Varme
- Fly til alle reisemål

Nysgjerrig på sommerens nyheter i charterverdenen? Les vår artikkel "Sommerens heteste charternyheter".


Herlige all inclusive-tilbud

Kroatia Europa

Kart over Kroatia

Populære reiser fra Haugesund til Kroatia