Sommerens nye all inclusive-hotell

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: TUI
Foto: Ving
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Ving
De beste hotellene er ofte de som blir fullbooket først. Sikre deg tidenes beste sommerferie med en av disse lekre all inclusive-nyhetene i 2018 – vi guider deg.
Publisert 25 mai 2018

Charterarrangørene produserer nye reisemål og hotell i takt med trendene, og nordmenn elsker den behagelige måten å reise på. Ønsker du å bruke ferien på å helt slappe av, uten å tenke på penger eller matlaging i løpet av ferien? Da bør du sjekke ut disse hete nyhetene i 2018 hvor all inclusive er inkludert.

Sensatori Resort Rhodes by Atlantica, Rhodos

På TUIs nye 5-stjerners all inclusive-hotell får du luksus rett ved stranda. Nyt førsteklasses service og gratis wifi på rommet – kun 20 minutter unna den vakre byen Lindos. Du kan også velge et rom med direkte utgang til basseng. Selvom stranden kun ligger et steinkast unna, har hotellet i tillegg et rolig voksenbassengområde, et livlig barnebassengområde, samt bassengbar og swim up-bar. Hotellet har også et luksuriøst spa og fem restauranter. Hva med en avkjølende ansiktsbehandling etter en lang dag i solen?
Les mer og se priser her.

IBEROSTAR Bellevue, Montenegro

Montenegro er Kroatia nabo som er spådd å få en real oppsving i 2018 – og i takt med trenden tilbyr Ving nå et nytt all inclusive-hotell rett ved strandpromenaden i Becici. Dette hotellet er svært barnevennlig, og består av flere bygninger omgitt av en frodig hage. Med internasjonal barneklubb, aktiviteter på dagtid og underholdning om kveldene er dette det perfekte stedet å slappe av mens barna har det gøy. Gangavstand til Budva, og flere gode restauranter og barer i nærheten. Gratis wifi, spa og flere basseng – både innendørs og utendørs.
Les mer og se priser her.

Blue Star Euphoria Resort, Kreta

Elsker du Kreta, men vil prøve noe nytt? Da får du det ikke nyere enn TUIs nye hotell Blue Star Euphoria Resort, som er et moderne utstyrt treningshotell med spa i to etasjer og et eget badeland. Aerobic, spinning, yoga, pilates eller zumba? Her får du ditt eget treningsprogram, og du kan trene på egenhånd, delta på timer, ta spabehandlinger eller bare slappe av ved bassenget. Det er også masse aktiviteter for de små, slik som barneklubb og minidisco. Her er det den lokale matkulturen som står i fokus, med andre ord: sunn mat med olivenolje og lokale råvarer som basis. Hotellet har fire restauranter som alle er inkludert i all inclusive-prisen.
Les mer og se priser her.

Riolavitas Resort & Spa, Side

Femstjerners luksus på sitt aller beste er hva du kan forvente deg her. Hotellet er en drøm for hele familien, og ligger i et rolig område utenfor Side rett ved havet og den smaragdgrønne elven Manavgat. Det finnes et flertall bassengområder, et spesielt for de minste i familien og et stort badeland for alle som liker fart og moro! Hotellet har en privat strand der man som gjest får solseng og parasoll gratis – perfekt om man gjerne deler opp sin tid litt mellom stranden og bassenget. Som gjest her kommer man heller aldri til å gå sulten da det finnes tre restauranter og et konditori – alt inkludert i prisen, så klart.
Les mer og se priser her.

Aldemar Paradise Village, Rhodos

Rett på stranden i Kallithea finner du Vings nye Rhodos-satsning. Her har du flere barer og restauranter å velge mellom, og du kan trene på hotellets treningsrom, spille tennis på hotellets egen tennisbane eller prøve deg på windsurfing. På hotellet finner du et fristende bassengområde med flere basseng og vannsklie for litt eldre barn, mens for hotellets aller minste gjester er det en barneklubb med engelsktalende personale. Kallithea ligger på Rhodos' østkyst, som er der innbyggerne på Rhodos selv drar for late dager på stranden. Wifi på hele hotellet er inkludert i prisen.
Les mer og se priser her.

Her finner du sommerreisen i 2018:
- Charterreiser i sommer
- Alle all inclusive-reiser
- Tilbud til Sol & Varme
- Fly til alle reisemål

Nysgjerrig på sommerens nyheter i charterverdenen? Les vår artikkel "Sommerens heteste charternyheter".


Herlige all inclusive-tilbud