Støtt Ukraina

Nina

Kjønn / Alder
Kvinne, 33 år
Bor i
Oslo
Reisetype
Eventyrer
Yrke
Jobber
Sivil status
Forhold
Besøkte land
28
Ble medlem
2015-05-28
Sist online
9 uker siden

Hei! Jeg heter Nina og jobber som reiseskribent her på Reiseguiden.no. Utenom Norge har jeg bodd og studert i Australia, England og Paris, jeg har reist mye og har også jobbet et år i reisebyrå.

Jeg brenner mest for opplevelsesreiser hvor man får sett og opplevd mye, men kan også like en avslappende strandferie eller en storbyweekend med mye god mat og utforskning av trange smug og gamle bydeler.

Noen av mine beste opplevelser har vært å ta dykkerlappen i Great Barrier Reef hvor jeg fikk svømmet side om side med gigantiske havskilapdder og nattdykket med hai, badet med elefanter i jungelen i Laos, syklet blant grønne risenger og fiskerlandsbyer i Vietnam, sett soloppgangen over tempelet Angkor Wat i Kambodsja og utforsket underjordiske cisterner og eldgammel historie i Istanbul.

Neste drømmereisemål er Karibien, India, Myanmar, Iran og Tanzania – og gjerne Australia på nytt!

Ninas verden
Bilder  (Se alle 48 bilder)
Reiseguider  (Se alle 273 reiseguider)
Nina
Nina har lastet opp bilder:
19 nye bilder
29 desember 2017 12:31 - Rapporter
Nina
Belize – Karibias ukjente perle
Belize er et lite paradis som ligger innklemt mellom Mexico og Guatemala, og landet har en spennende miks av tropisk regnskog med et fargerikt dyreliv, majestetiske fjell, historiske Mayatempel og et ubegrenset tilbud for friluftsentusiaster. "La Isla Bonita" på Ambergris Caye Ambergris Caye er den mest kjente øya, mest takket være Madonnas sang "La Isla Bonita". Det sies at Madonna ...
20 august 2017 07:00 - Rapporter
Nina
Nina sier til Bjornv:
Hei Bjornv! Engelskkunnskapene i Myanmar er litt så som så – så klart litt mer utbredt i turistområder, men generelt er ikke engelskkunnskapene så gode i dette landet. Det som er litt spesielt med Myanmar er at det ofte er de eldre som er flinkest i engelsk, mens de yngre ikke kan så mye. Dette skyldes at Myanmar tidligere var en britisk koloni, og de eldste i landet var med på å oppleve dette og...
5 desember 2016 12:55 - Rapporter
Bjornv
Bjornv sier til Nina:
Hei, hvordan er engelskkunnskapene i Myanmar (Burma) og Kambodsja? Ps: Jeg kan gjøre meg forstått på flere europeiske språk. Og på Thai. :)
3 desember 2016 01:13 - Rapporter
Nina
Nina sier om Tonyrytterssons bild "Vodice":
Hvor er dette, Tony? :)
10 oktober 2016 16:14 - Rapporter
Venner