Sommerens heteste charternyheter 2018

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Glem vinter og mørke - nå er det på tide å starte planleggingen av sommerens reise. Vi har samlet de fem beste nyhetene hos de største reisearrangørene for sommeren 2018!
Publisert 1 januar 2018

1. Nye reisemål i Hellas og Kroatia

En favoritt som åpner opp for nye og spennende reisemål i 2018 er Hellas. Apollo tilbyr blant annet nå reiser til den lille kystbyen Sitia, som har få turister, bystrand og koselige tavernaer. Den samme autentiske greske følelsen har de funnet i IerapetraI Kreta - som faktisk er Europas sydligste by! Ving har på sin side satset mer på nye reisemål i Kroatia, slik som Starigrad Paklenica med krystallklart vann og en vakker nasjonalpark. Et annet kroatisk reisemål er Biograd Riviera, som ligger på en halvøy mellom Zadar og Sibenik. Navnet “Biograd na Moru” betyr den hvite byen ved havet – som sier litt om hva du kan forvente av denne nye kroatiske perlen.
Se reiser til Hellas »
Se reiser til Kroatia »

2. Direktefly til Dubrovnik

I sommer begynner TUI med direktefly og charterpakker til Dubrovnik  – middelhavsperlen i det sørlige Kroatia som også kalles Europas heteste filmkuliss. Her finner du både strender og historisk verdensarv i gåavstand, og den imponerende bymuren kjenner du kanskje igjen fra tv-serien ”Game of Thrones”. Mange reiser til Dubrovnik som utgangspunkt når de skal reise med en av de populære seilturene i den øyrike kroatiske skjærgården.
Se reiser til Dubrovnik »

3. Albania blir nå enda hetere

Etter en vellykket satsning på Saranda i Albania ekspanderer Apollo med ytterligere nye reisemål og direktefly til Albanias fargerike hovedstad Tirana fra Oslo. I forbindelse med dette presenterer reisearrangøren syv nye hotell i sommerbyen Durrës – en vakkert beliggende liten by som ligger på midten av Albanias langstrakte kyst. Kombinasjonen av fine strender, spennende historie og et lavt prisnivå er noen av grunnenen til at det tidligere uoppdagede Albania har blitt såpass populært.
Se reiser til Albania »

4. Ving satser på Montenegro

Sommerens største nyhet hos Ving er Montenegro med de tre reisemålene Budva, Becici og Petrovac. I tillegg til fantastiske strender, en rik historie og en fargerik kultur kan Montenegro lokke med god mat og lave priser. Montenegro passer bra for både barnefamilier som vil nyte sol og bad og for par og venner som elsker opplevelser, aktiviteter og severdigheter. Montenegro lokker også de litt yngre som er ute etter en underholdnings- og badeferie. Dessuten er prisnivået lavere her enn på de fleste Middelhavsreisemålene, noe som gjør Montenegro ekstra lokkende i år.
Se reiser til Montenegro »

5. Treningsreise på båt med Liveaboard

Trening i kombinasjon med eventyr og opplevelser har vært en skikkelig suksess for reisearrangørene og nå satser Apollo stort på LiveAboard. Konseptet baseres på en klassisk båtferie i vakre omgivelser, der alle reiser har unike treningsopplegg med fokus på åpent-vann-svømming, yoga, funksjonell trening, swimrun eller terrengløp. Felles for alle reisene er at deltakerne trener, sover, spiser og omgås på båter som ”seiler” gjennom treningsvennlige og magiske øyverdener, langs kyster og mellom pittoreske steder. I 2018 arrangeres det i Kroatia fra 19. til 26. mai. Svenske Apollo tilbyr også samme type reiser på drømmedestinasjonen Maldivene. Perfekt for alle som vil ha en aktiv ferie i 2018!
Les mer om konseptet »
Se alle treningsreiser »


Tilbud – Sol & Bad