Luksuriøse spahotell ved Middelhavet

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
Foto: Sirena Residence & Spa
Foto: Nixe Palace
Foto: Ving
Foto: Solia
Foto: Mon Port Hotel & Spa
Nyt sommeren ved Middelhavet med greske øyparadis, friske bad langs Tyrkias gylne strender og tapas på Mallorca. Her tipser vi om seks spahotell ved Middelhavet som du kan reise til i sommer.
Publisert 22 januar 2018

Vil du reise til Middelhavet i sommer og bo ekstra bra med tilgang til eget spa på hotellet? Da vet vi hvor du bør dra! Her er seks luksushotell ved Middelhavet med flotte spa.

Luksus på Øst-Kreta

Elounda er den mest luksuriøse og eksklusive byen på hele Kreta. Her ligger luksushotellene på rad og rekke, og et av de beste er Hotel Elounda Beach. Stiller du høye krav til service, komfort og design så er dette stedet du bør reise til. Hotellet ligger rett ved havet og du har da fantastisk utsikt fra bassengområdet og soldekket. Hotellet har selvsagt også et spa hvor du kan velge mellom et stort tilbud av skjønnhetsbehandlinger og massasje.
Les mer og se priser her.

Familievennlig spahotell på Samos

Sirena Residence & Spa ligger i byen Votsalakia på populære Samos. Her bor man i fine leiligheter for opp til seks personer og har frokostbuffet inkludert i prisen. Her er alt lagt opp for en ferie der man skal skjemme bort seg selv med spabehandlinger i hotellets eget spa, få massasje eller trene. Hotellet har to bassengområder og det er bare 450 meter til stranden.
Les mer og se priser her.

Moderne luksus i Italia

Lengst sør i Italia, i området Calabria, ligger luksuriøse Capo Vaticano Thalasso & Spa. Hotellet ligger rett ved en fin sandstrand der du bader med utsikt mot vulkanen Stromboli. På hotellet finnes det et stort thalassoterapi-senter hvor du kan prøve hydroterapi, thalassoterapi, gjørmebad, tyrkisk hamam og ayurvediske spabehandlinger. Her er det også tilstrekkelig mye annet å gjøre, som garantert vil holde deg opptatt i en hel uke!
Les mer og se priser her.

Romantisk hotell på Mallorca

Rett utenfor Mallorcas hovedstad Palma ligger et fantastiskt hotell, Nixe Palace. Her er det femstjerners luksus som gjelder og du bor rett på stranden. I tillegg til tre gourmet-restauranter har hotellet et stort spa med alt fra tyrkisk hamam og aromaterapidusjer. Perfekt for par som vil bo ekstra bra være nær shoppingtilbud og spennende restauranter i Palma.
Les mer og se priser her.

Eksklusiv familieluksus i Tyrkia

Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites er et luksuriøst all inclusive-resort ved Lara-stranden utenfor Antalya. Det store, herlige bassengområdet har både vannsklier og bassengbar, og det er bare 400 meter til stranden. Det femstjerners hotellet passer bra for barnefamilien som vil unne seg det beste og har finner du både helseklubb, spa og sportssenter. Det er også muligheter for å spille squash, tennis og beachvolleyball.
Les mer og se priser her.

Populært voksenhotell på Mallorca

Rolig og naturskjønn beliggenhet utenfor Port de Andratx på vestlige Mallorca. Mon Port Hotel & Spa er et hotell som passer voksne som reiser uten barn og på det velstelte all inclusive-hotellet finner du et fint bassengområde omgitt av en grønn hage. Her finnes det også fine spamuligheter og treningsfasiliteter for deg som vil holde deg i form på ferien.
Les mer og se priser her.


Tilbud – Sol & Bad