Reiser til Kastelli, Kreta

Reiser til Kastelli, Kreta

Om Kastelli

Det lille stedet Kastelli på Kretas nordvestre kyst har en koselig, gresk atmosfære. Langs den fine strandpromenaden ligger flere fine kaféer og tavernaer. For deg som liker å være aktiv finnes det mange turstier her i det vakre landskapet.

Fly til Kreta når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Kastelli

Om Kastelli Kreta, Europa

Den lille badebyen Kastelli er en av Kreta mer ukjente perler som nå opplever økende popularitet. Nyt solen på de lange strendene, spis på koselige tavernaer og dra på tur enten til fots eller med sykkel.

Dette er en av de mest økende perlene på Kreta, til tross for at det finnes et dusintall av små og store strender på begge sider av byen. Om du reiser hit i lavsesongen kan du til og med få en hel strand for deg selv.

Inne i Kastelli finnes det mange restauranter og barer rundt Tzanakaki-torget og enda flere tavernaer og kafeer langs strandpromenaden.

Området rundt Kastelli har vært et viktig sted i tusenvis av år, noe du kan lære mer om på det arkeologiske museet.

Om du heller vil utforske den vakre naturen kan du leie en sykkel eller pakke ut fjellstøvlene av kofferten og ta en tur i fjellet.

På den andre siden av fjellet, bare noen kilometer unna, ligger to av verdens vakreste strender, Falasarna og Balos. Her kan du ta nydelige bilder av krystallblått hav og det dramatiske landskapet. Du kan også oppleve en av Kretas aller vakreste solnedganger.

Utenfor spissen av den milelange Gramvousa-neset ligger den øde øya Imeri Gramvousa. Festningen her ble bygget på 1500-tallet og var stort sett ugjennomtrengelig. I begynnelsen av 1800-tallet tok pirater over øyen. Båtutflukter til Gramvousa-øyen går fra havnen i Kissamos.