6 herlige familiehotell på Kreta

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Rithymna Beach
Foto: Apollo
Foto: Aegan Pearl
Foto: Apollo
Foto: Solia
Foto: Apollo
Skal du ta med deg familien til Kreta i sommer? Her er 7 herlige hotell på Hellas' største øy hvor dere alle kommer til å trives ekstra godt i sommer.
Publisert 20 juni 2018

Aquila Rithymna Beach

Dette er et 5-stjerners familiehotell som ligger i utkanten av Adele på Kreta. Rommene ligger både i hovedbygningen og i bungalower, som er adskilt av strandveien. Her kan hele familien nyte lange dager ved det store bassengområdet som har tre basseng, hvorav ett med saltvann, og barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær og poolbar. Du finner flere restauranter på hoteller, og hovedrestaurantene heter Rithymna og Taverna Mournies. Du finner også Restaurant Oceana ved stranden. Her er det også en lekeplass med barnepass mot avgift. Gratis WiFi og internetthjørne i lobbyen. Her finner du aktiviteter for barn, blant annet trylleshow og utendørskino en gang i uken, samt gratis trimrom og badstue, bordtennis og sandvolleyball, bueskyting og strand- og bassengaktiviteter. Et ekstra pluss er tilbudet om gratis gresk matlagingskurs en gang i uken i høysesong. Hotellstranden ligger kun 50 meter unna hotellet, så her er det bare å nyte!
Se mer info og priser her.

Alexandra Beach

Dette 4-stjerners Family Garden-familiehotellet ligger fantastisk til ved den langgrunne sandstranden i Agia Marina, og passer for både små og store familier. Her er det leiligheter for opptil syv personer og i sommermånedene tilbys skandinavisk barneklubb og enkle aktiviteter for både barn og voksne. Her kan dere slappe av ved det herlige bassengområdet med to basseng og en flott utsikt over havet. Hotellet har både restauranter og minimarked, og vil du spise utenfor hotellet finner du et stort utvalg av tavernaer i Agia Marina. Alexandra Beach er et Family Garden-hotell i perioden 11.05.–15.08.2018. I denne perioden er det barneklubb og aktiviteter med skandinavisktalende personale. De fleste gjestene på hotellet er skandinaviske.
Se mer info og priser her.

Sunwing Makrigialos Beach, Makrigialos

Vings velbesøkte og populære familiekonsept Sunwing Resort er et sikkert kort på Kreta. Anlegget ligger i nærheten av den lille byen Makrigialos på sørøstre Kreta og kan tilby mange artige aktiviteter som spa, helsestudio, SATS-timer, vannsklier og barneklubb. Stranden er langgrunn og barnevennlig. Hotellkomplekst har leiligheter for opp til seks personer og kan tilby luksuskonseptet Ocean Beach Club for deg som vil sette gullkant på ferien. All-inclusive er tilgjengelig mot en avgift.

Stellina Royal, Agii Apostoli

Ikke langt fra storbyen Chania ligger et av Kreta mest familievennlige hotellområder, Agii Apostoli. Her har Apollo et av sine mest populære hotell, Stellina Royal. Hotellet er delt opp i flere deler, og Royal-delen er den nyeste. Flotte leiligheter, kort vei til stranden og flere store bassengområder er noe av det som gjør at man gjerne kommer tilbake hit. Det er også mulig å bestille Semi-Inclusive som inkluderer alle måltider for de som ikke ønsker å lage egen mat eller gå ut å spise.

Sentido Aegean Pearl, Rethymnon

Vil du bo i en ordentlig by skal du velge Rethymnon som ligger midt i mellom Chania og hovedstaden Heraklion. Rethymnon har en lang, og bred sandstrand og der ligger også vakre Sentido Aegean Pearl. For å komme til stranden trenger man bare å krysse den fine strandpromenaden som går hele veien inn til sentrum. Her er det barnebasseng, lekeplass og for de voksne har hotellet et eget spa.

Kiani Beach Resort, Kalives

Vil man bare ha en uke med sol og bad, og i tillegg ha alt man trenger på hotellet er all-inclusive helt perfekt. På Kiani Beach Resort som ligger utenfor den lille byen Kalives bor man i flotte leiligheter, spiser alle måltider på hotellet og har en egen strand rett nedenfor hotellets flotte bassengområde. Her kan man til og med kjøpe “Ultra All-Inclusive” og får da blant annet tilgang til tennisbane en time per dag, to timer med hammam-spa per uke og en velkomstpakke på rommet for å nevne noe.

Sirios Village, Kato Daratso

Chaniakysten finner du den lille byen Kato Daratso og hotellet Sirios Village. Når man bor her bader man på den fine stranden i Agii Apostoli. Sirios Village er perfekt å bo på når man reiser med barn og her er det selvfølgelig både et vanlig basseng og et stort barnebasseng. Hotellet ligger i et hyggelig boligområde som er veldig rolig, og på området ligger et lite minimarked med alt man trenger.

Menia Beach Hotel, Platanias

Chaniakystens største ferieby er Platanias, og her ligger Menia Beach Hotel midt i smørøyet. Hotellet ligger rett på den fine stranden og har et stort bassengområde med en hyggelig snackbar. De minste barna kommer til å elske den lille lekeplassen og de større barna kommer til å elske Platanias med sitt store utvalg av både vannsport og andre fornøyelser.


Tilbud – Hellas