Reiser til Agía Marína

Reiser til Agía Marína

Om Agía Marína

Agia Marina ligger i langs en barnevennlig sandstrand på den populære Chaniakysten. Her finnes det meste du trenger for en vellykket ferie. Et større tilbud finner du dog i Platanias like i nærheten. Badesesong er normalt fra mai til oktober.

Sammenlign pakkereiser til Agía Marína

Fly til Chaniakysten når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Agía Marína

Om Agía Marína Chaniakysten, Europa

Barnevennlig
None
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

Stranden i Agia Marina er en av de sikreste og mest barnevennlige på Kreta. Her er det livreddere, vannet er langgrunt og det finnes masser av restauranter.

Agia Marina er kjent for sine mange alternativer innenfor vannsport, og du kan teste vannski, kajakk, surfing, windsurfing og til og med parasailing. Langs stranden finner du mange restauranter og kafeer der du kan slappe av i skyggen eller spise en gresk salat. Det er bare en mil fra Agia Marina til byen Chania der du finner både små og store butikker.

I Agia Marina har du en unik mulighet til å se hvordan den tradisjonelle bondebefolkningen levde før i tiden. I det nye folklore-museet kan du se et ekte kretinsk hjem, komplett med kjøkken, oppholdsrom og til og med et soverom. Du får også vite mer om produksjonen av raki, vin og olivenolje.

Utsikt från vårt rum.
2 / 4
Gott om blommor överallt.
3 / 4
4 / 4
Thinkstock