Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Rethymnon

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Rethymnon Kreta, Europa

Barnevennlig
Historie
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad

Stranden i Rethymnon er en av de beste i Hellas. Her finner du kilometer på kilometer med herlig sand – og mengder av sol.

Stranden består av perfekt sand og er fylt med restauranter, hotell og barer. Langs stranden går det en bred gangvei der du kan spasere hele veien inn til sentrum.

Inne i Rethymnon kan du ta deg en drink i den vakre, middelalderske og venetianske havnen, eller gå inn til gamlebyen der det finnes mange koselige tavernaer hvor også lokalbefolkningen pleier å spise.

Hvor enn du er i Rethymnon kan du se den imponerende festningen Fortezza. I løpet av århundrene har den blitt brukt som både forsvarsborg, fengsel og bordell. I dag er det et museum med perfekt utsikt over byen og stranden.

En av Kretas vakreste kirker i Arkadi-klosteret ligger litt mer enn to mil sørøst for Rethymnon, og bygningen er laget i den barokke stilen som var populær på 1500-tallet. I klosteret inntraff en tragedie i 1866 da flere enn 934 sivile døde i kampen mot okkuperende osmanske tropper.

4timer
Flytid fra Oslo