Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Kato Stalos, Kreta

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kato Stalos Chaniakysten, Europa

Barnevennlig
None
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

I Kato Stalos kan du ta det med to i rolige omgivelser. Sandstranden er fremfor alt populær blant barnefamilier, men du finner også adrenalinfylt vannsport her.

Dette er en av de koseligste små landsbyene på Chaniakysten. Her finner du noen titalls hotell, mange restauranter og en perfekt sandstrand. Det langgrunne og varme vannet gjør at Kato Stalos har blitt hett blant barnefamilier.

Det er også i vannet at du finner de fleste aktivitetene i Kato Stalos. Her kan du fyke rundt med bananbåt, pedalbåt, i en kajakk eller med vannski.

Livet her er svært rolig og i den lille landsbyen Stalos som ligger litt lengre inn på fastlandeter er det enda litt roligere. Med leiebil eller sykkel kan du utforske landsbyen med sine fjell og olivenlunder.

Har du et skarpt syn får du kanskje øye på et sjeldent dyr på øyen Agioi Theodoroi – ellers kan du ta en utfluktsbåt hit. På den ubebodde øyen har de også sluppet ut et antall utrydningstruede kri-kri-geiter, også kalt kretiske steinbukker. Dyrene er så truede at det til og med alltid er en bevæpnet vakt på øyen.

Utsikten från en solstol vid poolen
2 / 5
Utsikten från vår terass på Hotell Hermes
4 / 5
Härlig utsikt från hotellet!
5 / 5

Reisemål som ligner Kato Stalos