Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Agii Apostoli, Kreta

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Agii Apostoli Chaniakysten, Europa

None
Sol & bad
Sandstrand
Barnevennlig

Strendene i Agii Apostoli ligger godt skjermet i små bukter, noe som gjør vannet her perfekt for barn som vil bade i rolige omgivelser. Her er det også kort vei til flere vernede naturområder.

På begge sider av de to vikene ligger det klippefylte halvøyer som beskytter godt mot vind og bølger. Dette er så behagelige omgivelser at mange av de lokale i Chania drar til Agii Apostoli i helgene.

Begge halvøyene er fantastiske steder for å gå seg en tur, og på den vestre delen ligger det også en vakker kirke. Området rundt strendene i Agii Apostoli er fylt med grønn vegetasjon og små trivelige parker.

Agii Apostoli er en liten turistby som bare har et dusintall små og koselige hotell. Hit reiser du for å ta det med ro, for det ligger ingen store fornøyelsesparker eller attraksjoner her. Du kan derimot prøve deg på litt vannsport eller spille volleyball på stranden.

En spennende utflukt er å dra til Hellas’ eneste typografiske museum. Det ligger i Souda, omtrent en halv mil fra Agii Apostoli. Her kan du se gamle trykkpresser og lære mer om skrivingens og bøkenes historie. Det mest spennende er kanskje at de besøkende selv kan prøve en av museets gamle trykkpresser.

1 / 3
Thinkstock
2 / 3
Thinkstock
3 / 3
Thinkstock

Reisemål som ligner Agii Apostoli