Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 15.april.

Den 14.mars gikk UD ut og frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før etter denne datoen.


For bookinger etter denne datoen tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Georgioupolis, Kreta

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Georgioupolis Kreta, Europa

Den lange sandstranden er perfekt for sol og bad. I Georgioupolis kan du slappe av og nyte den fantastiske naturen.

Her kan du tilbringen hver dag på et nytt sted langs den ni kilometer lande sandstranden vest for sentrum. Nord for havnen ligger den lille og vindfrie Kalivaki-stranden.

Det naturlige samlingspunktet i Georgioupolis er på uteserveringene på torget. Det finnes også koselige tavernaer og barer spredd utover den lille byen.

I Georgioupolis er det en avslappet stemning og den vakre naturen er perfekt for vandring, sykling og kanskje en ridetur.

Kort avstand fra hotellet ditt vil du finne fossefallet i Argiroupolis og innsjøen Kournas hvor du blant annet kan se mange ulike fugler.

Ved Preveli-klosteret, ca. Fem mil fra Georgioupolis, var det dramatikk under andre verdenskrig. Her gjemte man allierte soldater vekk fra de tyske okkupantene. Store deler av klosteret ble revet under krigen som straff. I dag finnes det flere minnesmerker her etter dette.

2 / 5
Thinkstock
Georgioupolis, mysiga kvarter
3 / 5
4 / 5
Thinkstock

Reisemål som ligner Georgioupolis