Restplasser uspesifisert til Chaniakysten, Kreta

Restplasser uspesifisert til Chaniakysten, Kreta

 
 
 

Om Chaniakysten Kreta, Europa

Barnevennlig
Natur
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad

I Chania finnes noen av Kreta største turistbyer, men også noen av de koseligste. Den to mil lange kysten er stort sett en eneste lang og herlig sandstrand.

De fleste badebyene ligger nærme stranden Chania i den østlige delen av bukten. Her ligger KatoDaratso, Agii Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Agia Marina og Platanias. I andre enden av Chaniakysten ligger den svært koselige byen Maleme.

Uansett hvilken by du velger å legge ferien din til, så er et besøk i Chania et must. Her finner du små butikker og koselige restauranter i den labyrintiske gamlebykjernen. Den middelalderske havnen er en av de vakreste i hele det greske øyriket.

I stort sett alle byer kan du tilbringe timevis på havet med alt fra surfing til windsurfing, bananbåt eller padle kajakk. Det finnes også masser av små koselige landsbyer og dramatiske fjell å utforske om du drar på utflukt til landsbygden.

En av de mest Oscarbelønte filmene på 1960-tallet ble spilt inn i området rundt Chania. Filmstjernen Anthony Quinn slo gjennom med sin hovedrolle som en følsom greker i ”Zorba”. Scenene på den viktige stranden ble spilt inn på Stavros Beach ute på Akrotiri-halvøyen.

Googles på Kreta
2 / 7
På badstranden i Agia Marina
3 / 7
Vy från Chanias hamnområde.
5 / 7
Utsikt genom ett trasigt fönster.
6 / 7