Verdens koseligste julehotell

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Dolder hotel
Foto: Dorchester Collection
Foto: Corinthia Hotel Budapest
Foto: The Dorchester London
Foto: Kakslauttanen Arctic Resort
Foto: Kakslauttanen Arctic Resort
Foto: Hotel d'Angleterre
Foto: The Plaza NY
Vi tipser om 7 kjente og ukjente hotell som vil gi deg akutt julestemning.
Publisert 20 desember 2017

1. Dolder Hotel, Zurich

Som en fortryllende scene tatt rett ut fra juleklassikeren “Reisen til julestjernen” ligger dette snøkledde vinterhotellet blant fjell og sveitsiske trehytter. Dolder Hotel ligger midt mellom Zurich bysentrum som er dekorert med julepynt, og naturomgivelsene.
Les mer her.

2. Coworth Park, Ascot (UK)

Det superkoselige hotellet Coworth Park er som tatt rett ut fra filmen The Holiday med sine store peiser og klassiske juleinnredning. På julaften får gjestene besøk av nissen, og om du spør kan du få ditt eget juletre på rommet.
Les mer her.

3. Corinthia Hotel, Budapest

I juletider blir dette hotellet i den ungarske hovedstaden forvandlet til den forheksede verdenen fra Disney-klassikeren Skjønnheten og Udyret, og du kan til og med kose deg med en middagsopplevelse på hotellet inspirert av den populære filmen. Ekte vintermagi i form av et høyreist juletre i entreen og et stort innendørs pepperkakehus er også en del av pakken når du sjekker inn her. I tillegg er den vakre byen (ofte kalt “Øst-Europas Paris”) dekket i lys, julestemning og markeder med deilige, ungarske vinterdelikatesser.
Les mer her.

4. The Dorchester, London

Ingenting slår engelsk frokost og handlegater dekket i julelys i London når det er tid for årets juleshopping! Sjekk inn på The Dorchester London i hjertet av Mayfair for førjulsluksus og en lobby som er dekket av julepynt fra topp til tå – og selvfølgelig sitt eget pepperkakehus.
Les mer her.

5. Kakslauttanen Arctic Resort, Finland

Bo midt blant snø, grantrær og dansende nordlys i glassiglo-landsbyen Kakslauttanen Arctic Resort i det finske Lapland. Her kan du i tillegg besøke det koselige julehuset, hoppe i isvann og varme deg opp igjen i saunaer, kose dere foran peisen, dra på husky- og reinsdyrsafari eller legge ut på truger og ski i det hvite vinterlandskapet.
Les mer her.

6. The Plaza, New York

Selve hotellet hvor Kevin fra Hjemme Alene 2 sjekket inn med pappas kredittkort har fullt fokus på jul både i førjulstiden og på selveste julaften. Fra 24.november-24.desember har de The Santa Experience hvor du kan møte nissen og være med på juleverskted, og du kan til og med bestille The Home Alone 2 Package fylt med opplevelser basert på filmen.
Les mer her.

7. Hotel d'Angleterre, København

Det kanskje mest kjente hotellet i København har en årlig tradisjon for å markere sin åpning av julesesongen ved å tenne julelysene som lyser opp Kongens Nytorv. Bo luksuriøst og erverdig mens du gjør unna juleshoppingen i København og starter julefeiringen på forskudd på en av byens mange kjente restauranter.
Les mer her.


Tilbud – Jul & Nyttår