Publisert 25 oktober 2018

1. Bahamas

Bahamas er et skikkelig paradis for hele familien, og er både rent og enkelt å komme seg rundt på. Her kan dere kaste dere ut i aktiviteter som dykking, kite board, kajakk, delfinsafari, hesteridning, volleyball og mye, mye mer. Det er også over 2000 ulike små øyer å oppdage her, for de som vil på dagsturer. En severdighet som er spesielt populær på Bahamas er Pig Beach, hvor dere kan svømme med søte griser i det turkise vannet. Fantastiske familiehotell er The Beach at Atlantis og The Royal at Atlantis - med alt dere måtte trenge.
Reiser til Bahamas

2. Den dominikanske republikk

Punta Cana-området er et spesielt yndet sted for barnefamiliene, ofte sammenlignet med Cancun i Mexico. Her finner du paradis i form av ro og en bred, langstrakt strand som er perfekt for avslappende dager i solen. Her finner du over 30 familievennlige all inclusive-hotell. I tillegg finnes det aktiviteter for barna slik som snorklecruise, turer med golfbiler, zipline og piratcruise med middag. De litt større og tøffere barna kan også ta surfetimer her.
Reiser til Den dominikanske republikk

3. Aruba

Aruba ligger rett utenfor Venezuelas nordkyst. Med melishvite strandparadis slik som Eagle Beach, hvor det er massevis av vannsporter, resorter og restauranter, er Aruba et lett valg når dere leter etter det perfekte feriestedet for familien. Et av høydepunktene her er Flamingo Beach, hvor dere ser rosa så langt øyet kan se på grunn av denne flotte fuglearten som flokker seg her i vannkanten. Perfekt for et helt speiselt familiebilde! Her er også havet svært rolig, og derfor barnevennlig. Baby Beach er også veldig barnevennlig med sitt grunne vann. Aruba har også sin egen Butterfly Farm, en zooligisk hage, strutsefarm, eselfarm… you name it! Alt som dyreelskende barn vil ha glede av å besøke.
Reiser til Aruba

4. Barbados

Med masse familievennlige strender i sør og vest og surfetimer for barn vil dere kose dere i hjel på Barbados. Uansett hvor du bor kan nyte av den fineste korallsand du kan tenke deg, turkis hav og kokospalmer som tatt ut av en reisekatalog. Det er også lett å leve her – du kan drikke vann fra kranen og du trenger ikke å være urolig for hva du får og ikke får spise. For barna vil det være ekstra gøy å snorkle i det krystallklare vannet sammen med grønne havskilpadder. Atlantis submarine er kult for de minste som ikke er helt trygge i svømmeferdighetene sine enda. De små fargerike landsbyene på øya kan utforskes fra sykkelsetet, og sykler leies ut overalt.
Reiser til Barbados

5. Caymanøyene

Seven Mile Beach er supert for familier og har store resorter med mye aktiviteter for barn. Opplev marineliv og ufarlige stingrays ved sandbanken på Stingray City eller se etter sjøstjerner på Spotts Beach. Eller hvorfor ikke utforske Crystal Caves, hvor du kan få guidede turer gjennom underjordiske, opplyste huler midt i den tropiske regnskogen? Den prisvinnende Cayman Turtle Centre tar dere med på en lærerik reise om en av verdens eldste skapninger.
Reiser til Caymanøyene

Greit å vite: Midten av desember til midten av april er den beste tiden å besøke Karibia med tanke på været.

Fly til Karibia
Tilbud til Karibia