Publisert 17 desember 2018

1. Kuredu Island Resort

På Kuredu Island Resort & Spa, som er en 4-stjerners hotelløy, kan du bo i bungalower rett på stranden eller i bungalower som står balansert på påler i det azurblå vannet. Reglene på øya er: “No shoes allowed, and enjoy yourself!” Her finner du langstrakte strender, lekeplass og barnebasseng og et av Maldivenes største vannsportsentre. Dra på snorkleutflukter med barna, eller utfordre deg selv med å ta dykkerlappen midt i paradis. Det er også et stort utendørsbasseng som serverer alt fra tropiske drinker til pannekaker på solstolen, en kjempefin spa-avdeling og et treningsstudio som er gratis for gjestene. Det er også en egen lege og frisørsalong på øya, samt muligheter for sykling, golf, kanopadling og fiske. Kuredu er et avslappende paradis hvor dere kan lade batteriene, samtidig som øya har mange aktivitetstilbud for små og store. Hotellprisen er inkludert frokost og middag men vi anbefaler å oppgradere til all-inclusive, hvor lunsj og drikke er inkludert. Her kan dere bo to voksne og to barn under 16 år i alle romkategorier (untatt i O beach villa, jacuzzi beach villa og vannvilla), mens barn over 12 år er tillatt i alle romkategorier.

2. Meeru Island Resort & Spa

Meeru er en 4-stjerners hotelløy som er delt i to deler: en for barnefamilier og en for voksne. Akkurat som på Kuredu, så finner du langstrakte, barnevennlige strender og barnebasseng her. Romkategoriene standardrom og beach villa (anbefales) tillater to voksne og to barn under 12 år på samme rom. Ferieanlegget har 2 ferskvannsbassenger på stranden og en lekeplass, og du kan ta et glass i baren. Alle rommene har også flatskjerm-TV, DVD-spiller og iPod-dokk. Det er også et fargerikt undervannsliv i vannet rett utenfor stranden på øyen, som er perfekt for småbarn som vil utforske med dykkemaske i grunt vann. Prisene er inkludert alle måltider, men du kan oppgradere til all-inclusive hvor du får drikke inkludert.

3. Kanuhura Island Resort & Spa

Dette 5-stjerners hotellet passer perfekt for barnefamilier som ønsker en høy standard. Her får du blant annet duplex beach villaer på 132 kvm som er perfekt for familier, i tillegg til grand beach villaer med plass til seks personer. Alle villaer har flatskjerm-TV, DVD-spiller og iPod-dokk. Kanuhura er perfekt for barnefamilier med sine langstrakte strender med langgrunt vann, samt barneklubb, barnebasseng, squashbane, spillerom, vannsportsenter med blant annet vindsurfing, bananbåt og vannski. Barneklubben arrangerer vannaktiviteter og matlagingskurs. Hotellet har også et spa hvor voksne kan skjemme seg bort om solen blir for sterk. Restauranten A Mano serverer internasjonale bufféretter, og pasta og grillet sjømat tilbys i Olive Tree, som ligger ved bassenget. Gratis WiFi i fellesområdene og i villaene etter avtale.

4. Lily Beach Resort & Spa

5 stjerners-hotellet Lily beach har flotte strender, langgrunt vann, barneklubb og barnebasseng. I tillegg kan de friste med aktiviteter som vindsurfing, kano, katamaranseilbåter, snorkling, tennis, dart og billjard – helt gratis. På dette all inclusive-hotellet er mat og drikke er inkludert i prisen. Det serveres en blanding av indiske og kinesiske retter på restauranten Tamarind, og restauranten Wave har fersk hummer. Lily Maa er en utendørsrestaurant med panoramautsikt over lagunen, buffé hele dagen og et utvalg av over 70 viner. Det er gratis Wi-Fi overalt så dere kan surfe på nett på rommene eller mens dere slapper av ved de 2 utendørsbassengene. Du finner også et eget dykkesenter her og Tamara Spa som tilbyr holistiske foryngende behandlinger i paviljonger over vannet. I familievillaene kan det bo opptil seks personer og de har et flott beliggenhet ved den beste stranden på øya. Dere kan også bo i en vannvilla sammen, med 2 voksne og 2 barn under 12.

5. Bandos Island Resort & Spa

Kun 15 minutter med speedboat fra flyplassen på Malé ligger Bandos Island Resort & Spa. Dette er et familievennlig resort med perlehvite strender og turkise laguner, som også byr på grønn, frodig natur og langstrakte palmetrær som gir skygge når solen står høyt på himmelen. Her kan dere ta med familien på nattfiske, delfincruise i solnedgangen, snorkleturer, øyhopping og se på undervannslivet fra en glassbåt. Gratis Wifi på alle hotellrom.

Fly til Maldivene
Hotell på Maldivene
Tilbud til Asia og Maldivene