Dra på bryllupsreise til en privat paradisstrand

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Thinkstock
Mange drømmer om å reise bort til en hvit paradisstrand langt vekk fra hverdagen, de første dagene som nygifte. Det optimale er et herlig minne for livet og en fantastisk start på noe nytt og spennende. Vi tipser om de romantiske paradisene Maldivene, Bali og Aruba.
Publisert 19 februar 2014

Er du en av dem som holder på å planlegge bryllup? Har dere tenkt på bryllupsreisen? Hvis ikke kan det være en god ide å bestemme det så snart som mulig - det finnes mange flotte steder å velge blant. Nedenfor er tre av de mest populære bryllupsreisedestinasjonene:

Tropisk drømmeverden på Maldivene

Tropiske Maldivene er en av planetens mest romantiske steder med vakre, paradislignende strender. Her kan nygifte spaserer med bare føtter i herlig, hvit sand eller vasse i turkisblått hav. Ta frem snorkelmasken og oppdag korallrev, nyt en drink i solnedgangen, eller gå et matlagingskurs. Maldivene oppleves best med den du elsker. Som nygift ønsker du kanskje å bo litt mer lukseriøst. Maldivene har et stort utvalg av finere overnatting.

Slik tar du deg hit
Maldivene ligger i Det indiske havet og har mer enn tusen øyer oppdelt i 26 atoller. Hit kan du reise på pakkereise med blant annet Ving og Star Tour. Du kan ta deg hit på egenhånd med mange ulike flyselskaper, men det går ingen direktefly. Flyreisen tar cirka 15 timer og flyet lander på hovedøya Malé. Høysesongen er fra og med november til og med april.

Kjærlighetsøya Bali i Indonesia

På frodige Bali finner du fine strender, mektige vulkaner og imponerende fossefall. De mest besøkte strendene finner du på øyas sydkyst. Denne vakre øya påstås være kjærligehetens øy, så hva passer vel bedre enn å tilbringe hvetebrøddagene her? En ekstra bonus for deg som ønsker en avslappende ferie er den herlige spakulturen på øya. Liker du dessuten å holde deg i aktivitet er Bali et surfeparadis i verdensklasse.

Slik tar du deg hit
Hit kan du reise på charter med blant annet Ving og Apollo. Ving tar deg med til herlige reisemål som Sanur, Nusa Dua og Kuta Beach. Med Apollo kan du reise til Sanur, Nusa Dua og Tanjung Benoa. Høysesongen er fra april til oktober og du må regne med at flyturen tar cirka 21 timer. Ønsker du å ta deg hit på egenhånd tar du flyet til byen Denpasar.

Perfekte strender på Aruba

Elve timer unna finner du det karibiske paradiset Aruba. Dette er det perfekte reisemålet for nygifte par som ønsker seg en behagelig og bekymringsfri ferie. Her finner du strender som du ikke finner andre steder - med herlig turkisblått hav. Sanden er finkornet korall, som gjør den ekstra deilig og avkjølende. Benytt sjansen til å ta vakre bilder med de nye ringene på fingeren. Palm Beach er den mest populære stranden med et bredt utvalg av vannsporter, restauranter og butikker. Andre velbesøkte strender er Eagle Beach og Baby Beach. Spis en romantisk middag med en meny fra alle verdens hjørner i solnedgangen, eller lei en jeep for å oppdage øyas små perler.

Slik tar du deg hit
Hit kan du reise på charter med blant annet Ving fra oktober til mars. Mange velger å reise på Vings kombinasjonsreise til Curaçao og Aruba. Vil du reise til Aruba på egenhånd tar du flyet til byen Oranjestad. Hit går det ingen direktefly og du må regne med å være i lufta i cirka 17 timer.


Fly til Malé på MaldiveneFly til BaliFly til Oranjestad på Aruba


Flere flybilletter finner du her >>


Overnatting på paradisøyene finner du her >>