Publisert 12 april 2023

1. Jack's Wife Freda

Dette restaurantkonseptet er basert på kjærlighetshistorien til to immigranter, Freda og Jack. Barnebarnet deres startet bistroen i 2012, og Jack's Wife Freda har siden den gang gjort seg veldig Instagram-vennlig og serverer alt fra søte pannekaker til smashed avo toast og grillet haloumi. Her kan dere kan kose dere i timesvis med cocktails, smoothies og flere ulike kaffer. Du finner denne bistroen to steder i byen, Lafayette og Carmine.
Les mer her.

2. Dimes

Dimes' gir deg et lite stykke Sør-California: Her finner du deilige, fargerike smoothie bowls – alt fra acai bowls til pittaya bowls – samt friske sandwicher, bagels, smoothies, salater, burgere og et stort utvalg av egg på menyen. De åpner kl 9 om morgenen, så her kan du starte dagen med et herremåltid. Du finner dem i 49 Canal Street.
Les mer her.

3. Sadelle's

Sadelle's kaller seg selv en “brunsj-institusjon” lokalisert i hjertet av Soho. Her får du noen av de beste bagelsene i New York, og de ble kåret som beste brunsj-sted i New York av Cosmopolitan. The New York Times utnevnte dem som en av de beste “sticky buns” i hele byen. Lokalet er elegant og fylt med blomster. Her finner du med andre ord en toast og bagels-himmel, og hva er vel bedre enn det?
Les mer her.

4. Lafayette

Bonjour! Ser du etter franske vibber i East Village er Lafayette en verdig vinner. Denne bistroen har slått sine vinger rundt det franske dessertkjøkkenet og kan friste med et deilig bakeri av smått og godt, cocktails, vin og øl. Croissanter og en herlig eggerøre her gir deg en herlig start på dagen. Timeout har også utnevnt dem som en av de beste friesene i hele byen.
Les mer her.

5. Victor's Café

Smaken av Cuba midt i New York – nærmere bestemt Midtown Manhattans teaterdistrikt. Kos deg med cubansk mat i alle varianter, smakfulle cocktails, kult interiør og en herlig stemning. “Less frying, more grilling” er et av deres mantraer, og her prøver de å gjenskape det autentiske cubanske kjøkken slik den opprinnelig skal være uten alle de amerikanske influensene. Nam!
Les mer her.

Bestill din New York-tur her:
- Weekendreiser til New York
- Se alle fly til New York
- Finn hotell i New York