Hotell på budsjett i New York

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: Blue Moon Boutique Hotel
Foto: Pod 51.
Foto: The Bowery House
Foto: The Jane
Foto: Royal Park Hotel and Hostel
Planlegger du å reise til New York? Da har du sikkert oppdaget hvor dyrt det er å bo på hotell. Vi har funnet 7 hotell som ikke spiser opp reisebudsjettet ditt.
Publisert 12 september 2018

Det koster å bo på hotell i New York, og selv helt basic hotell koster gjerne fra 1500 kroner og oppover per natt. Om du unngår å reise i den dyreste perioden på året, som er høsten, så er det likevel fullt mulig å finne et helt greit hotell til en god pris. Her har vi samlet 7 hotell på Manhattan som holder en generøs prislapp i forhold til resten av New York.

Broadway Hotel and Hostel

Dette hotellet ligger på Upper West Side, med kort avstand til den vakre og superkjente Central Park, samt attraksjoner som Rockefeller Center og Broadway. Hotellet har 120 rom med aircondition, gratis wifi, kabel-TV og daglig rengjøring. Velg mellom å bo i et fellesrom med køyesenger for opptil 6 personer med delt bad, eller book et eget rom med privat bad for opptil 2 personer. I lobbyen finner du en koselig peis, og metroen ligger kun to kvartaler unna.
Pris: fra ca. kroner 1032 per natt.
Les mer og se alle priser her.

The Bowery House

Et hotell som ble hjem til soldater som kom hjem til USA etter andre verdenskrig, som igjen har blitt et hotell, men også et museum, midt i populære Soho. Her har man spart på de fineste detaljene fra 1940-tallet, men samtidig renovert på en fin måte og idag er det et av de mest populære hotellene i budsjettprisklassen. Her bor du enten i dobbeltrom, singelrom eller sovesaler med fire eller fler sengeplasser. Alle rom har delt bad og toalett, og de holder en veldig høy standard med varmekabler i golvet, innredning av marmor fra Italia og regnskogsdusjer. I hotellets “Living Room” kan du slappe av og lese en avis, handle i den lille butikken som selger snacks, toalettsaker og drikke eller bare se litt på tv. I tillegg har hotellet en flott takterrasse, egen bar og restaurant.
Pris: fra kroner 1173 per natt.
Les mer og se alle priser her.

Blue Moon Boutique Hotel

Dette prisbelønte boutique-hotellet på Lower East Side er perfekt for deg som liker det litt hjemmekoselig, og som ønsker å mikse komfort med historie. Her finner du 22 romslige gjesterom – alle oppkalt etter hver sin legende fra 1920 og 1930-tallet. Flere av rommene har også balkong med vakker utsikt. Rommene har også en egen liten kontorpult og arbeidsområde, og alle rom har gratis wifi.
Pris: fra kroner 888 per natt.
Les mer og se alle priser her.

Royal Park Hotel and Hostel

Rett ved Central Park på Upper West Side ligger dette budsjetthotellet med 60 sjarmerende og nyrenoverte rom. Hotellet inkluderer aircondition, daglig rengjøring og gratis wifi. Hotellet har ofte gode dealer og grupperabatter. Her bor du på fine, private rom, med enten delt eller privat bad.
Pris: fra ca. kroner 889 per natt.
Les mer og se alle priser her.

The Jane Hotel

Den fantastiske beliggenheten i West Village, og rett ved Meatpacking District gjør The Jane til et utrolig populært hotell, og det er ofte vanskelig å få tak i et ledig rom. Og selv om det er et budsjetthotell så holder det en veldig høy standard, og fasilitetene er mange. Det ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet som et hjem for sjømenn, og den dag i dag kalles rommene for lugarer. De minste har bare en enkelseng, mens kapteinens lugar har både dobbeltseng og privat bad/toalett. Det finnes også køyesengrom for opptil for to personer. Når du bor her får du gratis wi-fi, tilgang til kule kafeen Cafe Gitane med sine berømte avocado-sandwicher og gode kaffe, gratis lånesykler og kabel-tv. For å nevne noe.
Pris: fra ca. kroner 1218 per natt.
Les mer og se alle priser her.

The Hotel 91

Hotel 91 er et budsjetthotell som ligger sentralt i East Village, ikke langt fra Brooklyn Bridge. Her finner du enkle og delikate rom med rask og gratis wifi, TV, dusj og badekar. Herfra har du enkel tilgang til områder som Chinatown, Lower East Side, Little Italy, Downtown NYC og SoHo.
Pris: fra kroner 1573 per natt.
Les mer og se alle priser her.

Pod 51

Rett rundt hjørnet fra Times Square ligger dette populære hotellet som har små, men ekstremt praktiske og fine rom. Her kan du velge mellom alt fra singelrom til sovesaler og studiorom som er som en liten leilighet. Her har alle rom gratis wi-fi, iPhone-dock, safe, klimaanlegg, hårføner og strykebrett. De største rommene har også privat bad/toalett, de minste rommene og sovesalene har tilgang til felles. Hotellets egen burgerrestaurant Pop@Pod serverer gourmetburgere fra klokken 11 til 02, og kafeen har åpent fra tidlig morgen til sent på kvelden. Hotellets egen takterrasse er en perfekt plass å henge en varm sommerdag for å bare sole deg eller kanskje ta en drink i baren.
Pris: fra ca. kroner 1449 per natt.
Les mer og se alle priser her.


Fly til New YorkReisetilbud - USA