5 drømmehotell i New York

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Dream Hotels
Foto: NYLO
Foto: LIFE Hotel
Foto: Nomad NYC
Foto: Gansevoort Meatpacking
I hjertet av New York ligger disse 5 hotellene som skiller seg ut med sitt særegne og delikate interiør, spennende fasiliteter og umiddelbare nærhet til New Yorks beste attraksjoner. Sjekk inn og opplev "The American Dream" i NYC.
Publisert 23 august 2018

1. Dream Downtown

Eventyret starter med en gang du ankommer lobbyen til dette livlige hotellet. I taket kan du se rett opp i et svømmebasseng med glassbunn, og lobbyen er fylt med alt fra gjester til lokale som sosialiserer over cocktails. På hotellets egne “The Beach” kan du tilbringe dagene på en ekte hvit sandstrand og i bassenget med glassbunn – alt omringet av en bar og lounger i ekte 70's Cote D’Azur-stil… Det er ingen hemmelighet hvorfor dette hotellet heter Dream! Drøm deg også vekk til Mexico på hotellrestauranten Bodega Negra hvor treveggene er dekorert med vintage gitarer, store tequilatønner og meksikanske hatter som henger i taket. Rommene er supermoderne, fylt med detaljer og har sirkelrunde vinduer. Rett utenfor dørene til Dream Downtown finner du downtown New York, Chelsea Market, The High Line og West Village.
Les mer og se priser her.

2. The NYLO

The NYLO på Upper West Side ligger rett ved Central Park og Hudson River, og er et hotell med en helt egen stil. På The NYLO finner du rene, moderne rom og svært gode senger. På hotellets eget wellness-område kan du spise rent, holde deg aktiv på det døgnåpne treningssenteret, svette ut i saunaen eller bli med på yogatimer ved bassenget. Du kan også slappe av i hotellets koselige lobby, starte dagen med en kaffe på hotellets egen kafé og spise godt på de 2 integrerte restaurantene (italiensk og kinesisk). Det er også bibliotek, bakgårder og lounger som er perfekt enten du vil sosialisere, jobbe eller bare slappe av. Hotellet har også 2 fellesbalkonger med flott utsikt over byen. Flere av rommene har egen balkong, samt iphone docking-stasjon og gratis wifi. Hotellets moderne loft og suiter er utstyrt med spa-lignende bad og myke senger.
Les mer og se priser her.

3. Gansevoort Meatpacking

Med 360-graders panoramautsikt over New York City kan du se solen senke seg over Hudson River fra det som er det første luksusresortet i historiske Meatpacking District. Her finner du trendy stylede rom, en lekker takterrasse med basseng og en fitness & spa-avdeling. Hotellet har 186 romslige gjesterom, inkludert 22 stilfulle suiter og en Duplex Penthouse Suite. Slapp av i det oppvarmede bassenget og bar-lounge-området, begge på hotellets takterrasse. Du kommer til å elske interiøret både på rommene og i hotellets fellesarealer, og hotellets restaurant The Chester byr på rustikk interiør og amerikansk mat på bakkenivå, og har også et koselig og grønt uteområde.
Les mer og se priser her.

4. The NoMad

The Nomad tar deg inn i en verden av gammelromantisk fransk stil blandet med moderne komfort på trendye Manhattan. I det berømte Flatiron-distriktet hvor denne Beaux Arts-bygningen ligger er det den franske designeren Jacques Garcia som har gitt hotellet en bohem-chic makeover, og rommene kan friste med alt fra frittstående badekar på ben, vintage håndlagde tepper som er unike for hvert rom og retro mahogony-skrivebord. Fellesområdene og restauranten på hotellet byr på classy og ekstravagant interiør som gir en herskapelig stemning, samt en stor 200 år gammel peis. Hotellets bibliotek er ikke mindre spektakulært, hvor du kan nyte en drink eller lese en bok i fred og ro.
Les mer og se priser her.

5. Life Hotel

Her får du ekte New Yorker-spirit! Boutiquehotellet Life Hotel ligger supersentralt til i den samme bygningen som magasinet LIFE en gang holdt til i. Her er det smijernssenger, messinginventar, stor takhøyde, kunstverk og et bad med benkeplate av carraramarmor og regndusjhoder som gjelder. Som gjest har du også døgnåpen tilgang til gratis treningssenter, wifi og digitale aviser. Du har også en rekke restauranter og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet. Hotellet ligger rett ved siden av Empire State Building og mange andre av byens høydepunkter.
Les mer om Life Hotel her.

Planlegg reisen til New York her:
- Fly til New York
- Hotell i NYC
- Tilbud til New York


Tilbud – USA