Topp 5: barnevennlige hotell på Kanariøyene

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Det er hyggelig å reise på ferie med hele familien. For å glede de minste barna må det finnes barnebasseng, barnevennlige aktiviteter og omgivelser som egner seg for aktive småtroll. Her tipser vi om fem hoteller på Kanariøyene som passer for deg som reiser med barn.
Publisert 12 desember 2018

Kanariøyene topper bestillingslistene i vinter og garanterer både sol og varme for deg og familien i vinter. Er barna glade får du en bedre ferie! Her er fem familievennlige hoteller på Kanariøyene.

1. Sunwing Arguineguín på Gran Canaria

I år vant Sunwing Arguineguín Store Barneferie prisen for beste familiehotellet på Gran Canaria. Her kan barna kose seg på skandinavisk barneklubb med maskottene Lollo & Bernie. Dette er et moderne familieanlegg med et flott bassengområde for hele familien, kveldsshower og spa for de voksne. På vinteren er bassenget oppvarmet. Reiser dere mange sammen kan du velge å bo i en Big Family-leilighet med plass til seks personer. Hotellet har kort vei til både stranden og sentrum.

2. Sunwing Fañabé Beach på Tenerife

Ta med familien til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach på Tenerife. Her finner du skandinavisk barneklubb og maskottene Lollo & Bernie. Foreldrene kan benytte seg av hotellets spa-avdeling mens barna leker i barneklubben. Hotellets leiligheter er romslige, lyse og utstyrt med alt en barnefamilie trenger. De største familieleilighetene har plass til opp til seks personer. Ved bassengområdet finner du bassenger for både barn og voksne. På vinteren er bassenget oppvarmet. Hotellet byr på underholdning for hele familien, og har kort vei til strandet g et shoppingsenter som ligger like rundt hjørnet.

3. TUI Family Life Flamingo Beach Resort på Lanzarote

Helt nede ved stranden i Playa BlancaLanzarote ligger familiehotellet Flamingo Beach Resort. Dette er et hotell under konseptet TUI Family Life med noe for enhver alder. Barna kan kose seg i barneklubben eller ved den store klatreveggen. Hotellet har flere bassengområder med oppvarmet basseng, innendørs basseng, jacuzzi og herlige spabehandlinger. Er familien stor har hotellet leiligheter som har plass til opp til åtte personer.

4. Family Life Tres Vidas på Gran Canaria

Family Life Tres Vidas er et av TUI's familievennlige hotell på Gran Canaria. På Tres Vidas kan barna være med i barneklubben, lære seg å svømme eller leke på hotellets lekeplass. Bassengområdet er stort med eget barnebasseng med vannsklie og babybasseng med soltak. Foreldrene kan nyte hotellets jacuzzi, badstu og spa. Her kan du velge å lage egen mat, eller gå ut og spise med en av mange restauranter. Tres Vidas har egne designleiligheter for opp til seks personer. Alle leiligheter har smarte funskjoner som vil gjøre familieferien ekstra konfortabel. Noen av leilighetene har direkte tilgang til eget basseng som deles med tre andre leiligheter.

5. Elba Sara på Fuerteventura

Elba Sara populært og fint familiehotell på Fuerteventura. Her finnes det lekeplass, barnebasseng, minigolf og barneklubb. Bassengområdet er meget trivelig og et av bassengene er oppvarmet på vinteren. Hotellet kan også tilby gjestene jacuzzi, helsestudio og bordtennis, samt kort vei til øyas beste golfbaner og stranden. Hotellet har både dobbeltrom og juniorsuite for to til fire personer hvorav det er beregnet plass til ett til to barn. Halvpensjon inngår i prisen.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser til Kanariøyene:
Charter til Kanariøyene
Alle barnevennlige hotell på Kanariøyene
Charter med all inclusive til Kanariøyene
Hotell på Kanariøyene


Rimelige all inclusive-hotell på Kanariøyene

Sammenlign alle reiser


Reisetilbud - Barnevennlige reiser til solen