Reiser til Tenerife

Reiser til Tenerife

Om Tenerife

Tenerife er den største og mest velbesøkte øya på Kanariøyene. Øya tilbyr strandliv året rundt, samt fine naturopplevelser, spesielt oppe i fjellene. De mest populære stedene er Playa del Inglés, Los Christianos og Playa Paraiso på sydkysten.

De mest populære reisemålen på Tenerife

Se alle reisemålene på Tenerife

Sammenlign pakkereiser til Tenerife

Fly til Tenerife når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Tenerife

Om Tenerife Kanariøyene, Europa

Barnevennlig
Golf
Uteliv
Natur
Sandstrand
Sol & bad

Den største av Kanariøyene har ikke bare et herlig solfylt klima året rundt. På Tenerife ligger også en av verdens største vulkaner – Teide.

Dette er den største av Kanariøyene og her er det mer enn 67 kilometer med strender. I sør består de som oftest av fin sand, mens i nord består de ofte av svart småstein.

I det nordlige Tenerife ligger byen Puerto de la Cruz som har lokket til seg turister siden 1700-tallet. På den sørlige delen ligger badebyene Playa de la Americas og Los Cristianos.

Den mest spektakulære severdigheten på øyen er vulkanen Teide som ligger midt på øyen. Via en taubane kan du komme deg nesten helt opp til den 3718 meter høye snødekte toppen.

Bare noen mil fra hovedstaden Santa Cruz ligger noen av Europa mest omdiskuterte pyramider. De seks pyramidene er bygget av løse stener og den høyeste er 12 meter høy. Thor Heyerdahl mente at egypterne skapte dem på veien til Amerika. Andre mener at de er laget av frimurere eller av lokale bønder.

6timer
Flytid fra Oslo