Restplasser med solgaranti

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: iStock
Det er veldig koselig med mørke kvelder med levende lys og gløgg, men etter jul er vi mange som bare lengter etter sommeren. For at du lettere skal finne din reise til solen har vi her samlet de mest populære restplass-reisene.
Publisert 6 januar 2017

Når julen er over og mørket fortsatt senker seg klokken 16 kan det friste med sol, bad og late dager på stranden. Finn en reise som passer deg, pakk kofferten og besøk en av de norske favorittene Kanariøyene eller Thailand – eller hvorfor ikke utforske spennende destinasjoner som vakre Kapp Verde eller herlige Jamaica? Uansett hvilken destinasjon du velger, så slipper du kulden og kan drikke en avkjølende drink på en varm og solfylt strand. Det er absolutt en uslåelig måte å starte det nye året på. Vi har her funnet frem til noen av de siste restplass-reisene som er igjen.

Obs: Du kan finne enda flere restplasser ved å trykke på restplass-listene under. Alle priser er per person når to voksne reiser og bor sammen.

Thailand

Thailand har lenge vært populært blant oss nordmenn. Vend tilbake til din gamle favoritt eller oppdag nyere og mer spennende øyer som for eksempel Koh Lipe og Koh Kho Khao. Uansett hvor du velger å reise er du garantert fine strender, en hjelpsom lokalbefolkning og mye god mat.
Se alle restplass-reiser til Thailand her.

De forente arabiske emirater

Dette er stedet med et veldig behagelig vinterklima, vakre strender og shopping i verdensklasse. Landet består av syv emirater der Dubai er det mest kjente. I Dubai, og også i de andre emiratene, ligger det tett i tett med storslåtte bygninger, restauranter i verdensklasse og luksushotell som får deg til å måte. Lykkes du med å komma herfra uten å shoppe hull i lommeboken fortjener du en medalje.
Se alle restplass-reiser til De forente arabiske emirater her.

Kanariøyene

Kanariøyene har lenge vært nordmenns favoritt, og øyene fortsetter å lokke unge og gamle som søker sol og avslapning. Øygruppen består av syv større øyer; Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura, El Hierro og seks mindre øyer. De større øyene er veldig unike på hver sin måte og byr på alt fra sandørken til vulkanstrender og fantastisk vindsurfing. Hvilken er din favoritt?
Se alle restplass-reiser til Kanariøyene her.

Cuba

Cuba er Karibias største øy, og den totale mangelen av alt amerikansk gjør at det er lett å glemme at man bare er 140 kilometer fra Floridas kyst. Her finner du vakre strender med sol og bad i Varadero, den unike storbyen Havanna med alle sine gamle amerikanske biler eller den landlige Viñales-dalen med sine tobakksplantasjer, hvor den cubanske sigaren lages. Her bor du best hos familier som leier ut rom, for det meste i en-etasjes trehus med terrasser. Forfatteren Ernest Hemingway er blant dem som forelsket seg i Havanna, og hans gamle hus (i dag et museum) kan du besøke i utkanten av byen. Sjekk også ut folkelivet og markedene i Trinidad.
Se alle restplasser til Cuba her.

I Reiseguidens søkemotor finner du flere reiser til solen:
- Alle restplass-reiser
- Alle charterreiser
- Alle reisetilbud