Mexicos billigste charterreiser

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Shutterstock
Mexico lokker med sine milelange hvite strender, turkise hav og deilige mat. Vi har samlet de billigste reisene til Mexico akkurat nå.
Publisert 5 januar 2016

La 2016 bli året hvor du utforsker eksotiske Mexico med sine deilige 30 grader i vintersesongen. Fra Tulums rene, hvite strender til det mer livlige Playa del Carmen – Mexico er fullt av ulike destinasjoner å velge mellom. For å gjøre det enklere for deg har vi delt inn reiser etter Mexicos ulike charter-destinasjoner. Prisen gjelder per person i dobbeltrom.

Cancun

Cancun er Mexicos mest populære feriedestinasjon og har noen av verdens vakreste strender, bra shopping og uteliv og flere golfbaner. Her får du alt fra lange, hvite strender ved Hotel Zone, myldrende byliv og lokal kultur i El Centro eller en getaway til paradisøya Isla Mujeres. Fra Cancun går det også dagsturer til blant annet mayatemplene i Chickén Itzá – ett av verdens syv underverker. Besøk naturparken Xcaret for å svømme med delfiner eller bade i underjordiske grotter, eller dykk ned i undervannsmuseumet utenfor kysten i Cancun – med over 470 statuer av mennesker plassert under vann. Her kan du også se fargerike fisk, skilpadder og stingrays.
Les mer om Cancun her.


Charter til Cancun


Playa del Carmen

Playa del Carmen byr på en lang og bred sandstrand, shopping, restauranter, barer og nattklubber. Her er det noe for alle, og akkurat som Cancun, utgjør dette en god base for å utforske mye av de omkringliggende områdene i Mexico. Playacar er en del av Playa del Carmen hvor flere store all-inclusive hotell ligger, og du finner også mange stilige beach clubs her. Star Tour arrangerer blant annet “Jungle Maya” fra Playa del Carmen, som er turer til jungelen og cenotene, hvor du også får suse over jungelen i taubaner.


Charter til Playa del Carmen


Barfotøya Isla de Holbox

Opplev de sandfylte gatene, de fargerike karibiske husene og den avslappende atmosføren på Holbox. Perfekt for total avkobling, lange spaserturer, kajakk og god mat. Dette er paradis, hvor man kommer seg rundt via golfbiler eller til fots. Det er også hvalhai-sesong utenfor Isla Holbox fra juni-september. Ta på deg dykkerutstyret og opplev de majestetiske dyrene på nært hold. Isla de Holbox er betraktelig mer rolig enn Cancun, og er også hjem til mer enn 150 fuglearter som flamingo og pelikan.


Charter til Isla de Holbox


Cozumel – Mexicos eneste karibiske øy

På Mexicos største øy får du karibiske vibber, vakre sandstrender, fargerike korallrev og Maya-ruiner. En kjapp båttur fra Playa del Carmen, og du er i paradis. På det tidlige 90-tallet oppdaget en gruppe huledykkere verdens femte største undervannshule her, og Cozumels cenoter er i dag forbeholdt kvalifiserte huledykkere. Ellers kan du vente deg en paradisøy med knallblått hav, supre snorklemuligheter og hvite strender så langt øyet kan se.


Charter til Cozumel


Rolige og romantiske Tulum

Tulum har en spektakulær kystlinje, med sand like fin som melis. Bo i bungalower på den sørlige delen av stranden, eller på et av de mange all inclusive-resortene i nord. Her finner du du også gamle maya-templer, den vesle fiskerlandsbyen Punta Allen, hule-dykking og cenoter. Det er også kort vei til utgravningen av den store Mayalandsbyen, som blant annet har den eneste pyramiden du faktisk kan klarte opp på. Apollo har utflukter hit, og her kan du også se hvordan indianerne fortsatt lever i jungelen, og lære om dette lille samfunnets spennende historie, religion og tradisjoner.


Charter til Tulum