Publisert 18 desember 2015

Mexico er en innertier for deg som lengter bort og ønsker en hvit – og sandfylt – vinter. Kos deg på en palmefylt strand eller på en herlig solseng ved bassenget med en fargerik drink i hånden. For deg som vil ha luksus har vi valgt ut noen hotell du bør sjekke ut – her bor du virkelig luksuriøst under ditt opphold i Mexico.

Playacar Palace, Playa del Carmen

- hotell med egen strand
Her bor du rett ved den vakre korallstranden i Playa del Carmen, på et stilfullt hotell med fem stjerner og all inclusive. Bassengområdet er stort med fotogene omgivelser og behagelige solsenger for mange timer i solen, eller skyggen under en parasoll for den som vil det. Avkjøl deg i bassenget, spill tennis, ta en time i treningssalen eller unn kropp og sjel en behandling i spaavdelingen. Hotellet har ingen barnebasseng, men det finnes barneklubb og stranden er langgrunn. Det finnes en buffetrestaurant og to á la carte-restauranter. Du bor i fine, lyse rom, alle med egen jacuzzi og balkong eller uteplass på bakkeplan. Hit drar du med Ving.
Les mer og se priser her.

Excellence Playa Mujeres, Playa Mujeres

– barnefritt all inclusive-hotell
På dette femstjerners voksenhotellet ved Playa Mujeres-stranden bor du behagelig med et bredt utvalg all inclusive. Omgivelsene er rolige og harmoniske, og hotellområdet leder til en strand med barfotvennlig sand. Vil du heller bade i basseng finnes det fire å velge mellom og hovedbassenget består av småøyer og lokkende hengekøyer. Et mer perfekt sted å lese en bok eller bare nyte stillheten på skal du lete lenge etter! Dessuten kan du starte dagen i treningsrommet, fortsette med en golfrunde og avslutte det hele med en deilig spabehandling. Du spiser enten i buffetrestaurantene eller i noen av de ni à la carte-restaurantene – hva sier du til meksikansk, italiensk eller indisk? Du bor i en lys juniorsuite med innendørs jacuzzi og egen uteplass, enten med balkong eller på bakkenivå. Vil du forlate dette paradiset for en stund og shoppe isteden ligger Cancun en kort taxitur unna. Hit drar du med Startour.
Les mer og se priser her.

Dreams Tulum Resort & Spa, Tulum

– for den aktive familien
Akkurat som navnet lover får du en skikkelig drømmereise på dette femstjerners hotellet som ligger i Tulum rett ved en av verdens vakreste strender. Hotellet er bygget i klassisk meksikansk stil. Her lader du batteriene ved bassengområdet som har to basseng – et med barneområde og deilige solsenger. Vil du bade i havet kan du gjøre det og siden late deg i en hengekøye. Du bor med all inclusive og utvalget er bredt med buffetrestaurant og flere á la carte-restauranter som serverer blant annet italiensk, thai, fransk og meksikansk. Vil du bevege på deg i løpet av ferien finnes det masse å gjøre, som treningsrom, tennis, aeorbic, seiling og du får også en gratis dag på golfbanen. De voksne kan unne seg en oppfriskende spabehandling og for barna finnes det både lekeplass og aktiviteter som disco og filmvisning. Velg mellom dobbeltrom, familierom og suite. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Las Nubes de Holbox, Isla del Holbox

– Isla de Holbox bästa hotell
Vil du bo skikkelig bra på Isla de Holbox, øyen utenfor Yucatan-halvøyen, bør du velge dette firestjerners hotellet som nesten er som en del av stranden med trapper direkte ned i havet. Alle bygninger er omringet av lys og finkornet sand. Her soler du deg ved noen av de to små bassengene, ved havet eller på noen av de solvarme terrassene. Stikk innom det lille spaet og velg blant massasjetilbudene. Måltidene spiser du med utsikt over det glitrende havet, med følelsen av å være på en båt. Du bor i runde små bungalower med palmetak eller i hovedbygningen, i enten dobbeltrom eller juniorsuite. Vil du ta en tur til sentrum ligger dette to kilometer unna med sine restauranter og barer. Reis hit med Startour.
Les mer og se priser her.

Blue Village Barceló Maya Caribe, Playa del Carmen

– mange aktiviteter, barneklubb og all inclusive
Her bor barnefamilien bra ved Playa del Carmens beste strand, med fire stjerner og all inclusive. Dette er som en egen liten by og sammen med fire nabohotell byr området på et kjøpesenter, restauranter, frisør og spa. Slapp av på det herlige bassengområdet og barna kan mot betaling få boltre seg i badeland. Her trives hele familien bra og det finnes aktiviteter for alle, som treningspass med Les Mills, fotball, volleyball, tennis og bowling. For barna finnes det barneklubber for flere ulike aldre og de minste kan få treffe Bamse og vennene hans. I all inclusive-prisen inngår blant annet en buffetrestaurant og middag på á la carte tre ganger i uken hvor du kan spise både mexikansk og spansk mat. Du bor fint i dobbeltrom eller juniorsuite. Vil noen i familien shoppe, ligger Playa del Carmen noen mil unna. Hit reiser du med Startour.
Les mer og se priser her.

Hard Rock Hotel Cancun, Cancun

– for deg med en feit lommebok
På dette femstjerners hotellet i Cancun får du ekstra av alt. Akkurat som Hard Rock-caféene er hotellet musikkinspirert og ovenfor entréen henger Guns N' Roses låt-tittel “Welcome to the Jungle”. I resepsjonen møtes du av musikkskatter som Paul McCartneys skjorte og Britney Spears konsertklær. Bassengområdet er perfekt for solfylte dager med tre basseng, eget barnebasseng, fem jacuzzier og to swim up-barer. Du kan også nyte hotellets egen strandlinje. Hotellet byr på mange aktiviteter som treningspass, tennisbane, windsurfing og disco. Dessuten finnes det en spaavdeling for deg som lengter etter mer egentid. Her bor du med all inclusive og det finnes en buffetrestaurant og fem á la carte-restauranter med retter som meksikansk, brasiliansk, italiensk og asiatisk. I de eksklusive juniorsuitene sover du godt om nettene. Ønsker du å gifte deg utenlands har hotellet en egen bryllupskoordinator som fikser hele bryllupet. Reis hit med Ving.
Les mer og se priser her.


Firestjerners charter til Mexico


I Reiseguidens søkemotor finner du flere reiser:
- Luksus i Mexico
- Luksus for par i Mexico
- Luksus for barnefamilier i Mexico


Femstjerners charter til Mexico