Luksus på spahotell

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Shandrani Resort and Spa
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Star Tour
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Vi jobber og stresser mer og mer, og tempoet er høyt med jobb og fritidsaktiviteter. Her er seks hotell som du kan rømme til for å unne deg selv litt ro og luksus.
Publisert 10 desember 2012

Unn deg en reise til et av disse luksuriøse spahotellene. Her kan du slappe av og lade batteriene og komme hjem solbrun og uthvilt. Vi har funnet frem seks hotell som virkelig kan dette med luksus og spa.

Shandrani Resort & Spa, Mauritius

På Mauritius urørte sydkyst ligger dette luksuriøse all inclusive-hotellet. Her får du ingen kjedelige regninger å signere, bare urørt natur, herlig stemning og luksus. Hotellet passer for alle – både barnefamilier og kjærestepar, men for at alle skal trives er hotellet delt inn i forskjellige områder etter hvilken type ferie du ønsker deg. En golfbane med ni hull, tre private strender og ubegrenset tilgang til champagne er andre pluss i kanten når man bor her, men det som virkelig gjør dette hotellet til noe helt spesielt er spaavdelingen. Her er det ikke bare et, men to spaområder som begge bruker produkter fra det kjente merket Clarins. La Source Spa har 11 behandlingsrom i orientalsk stil. La Source Wellness er utrolig vakkert og tilbyr 20 enkelt- og dobbeltrom for behandling i avslappende omgivelser. Her tar man virkelig spa på alvor. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Hotel Villa Rolandi Thalasso Spa, Gourmet & Beach , Isla Mujeres, Mexico

Med sin vakre beliggenhet på øya Isla Mujeres er dette femstjerners-hotellet noe helt spesielt. Det starter med at når du sjekker inn får du velge hvilken pute du vil sove på under ditt opphold. Når du har sjekket inn kan du sette kurs mot det fantastiske bassengområdet som har ikke mindre enn tre “infinitypools”, og vil du skryte om hvor fint du har det kan du legge opp bilder på facebook uten å forlate bassenget – her har du nemlig gratis wi-fi. Restauranten serverer utsøkt mat, og den er faktisk så populær at folk gjerne reiser langt bare for å få spise her. Også hotellets spaavdeling er ettertraktet , og de tilbyr flere behandlinger som er helt unike. Eneste problemet er å få tid til å prøve alle behandlinger før du skal reise hjem igjen. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Hotell Sensatori Palacio de Isora, Tenerife

Dette hotellet er for deg som synes at bare det beste er godt nok. Arkitekturen, moderne designen og den storslåtte resepsjonen ønsker deg velkommen til Tenerife paradis. Den som ønsker en barnefri ferie med VIP-behandling burde bestille Red Level-service – her blir du oppvartet av hotellets butlere og bor og spiser i en separat del av hotellet – langt borte fra vannrutsjebaner og barneskrik. For deg som har barn med på reisen bor man i en annen del av hotellet. Hotellets bassengområder er også inndelt etter gjestenes behov – familier, voksne og et rekordstort felles basseng med saltvann. Hotellets spa er velkjent og luksuriøst der massasje og fotbad bare er noen få av alle behandlinger du kan velge mellom. Dessuten tilbyr hotellets vinprøving og musikk-show. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa, Ras Al Khaimah

Femstjerners luksus med vakkerutsikt over Persiabukten, en to kilometer lang privat strand, et stort bassengområde, massevis av aktiviteter og en “swim up-bar”. Matopplevelsene blir aldri kjedelige da hotellet tilbyr flere restauranter, blant annet et asiatisk og en brasiliansk. For den shoppinggale er Dubai bare en liten time bort, og hotellet har busser som kjører dit tre ganger i uken. Det finnes også mange bra butikker i sentrale Ras Al Khaimah, og rett i nærheten av hotellet ligger et stort kjøpesenter. I hotellets spaavdeling kan du slappe av med skjønnhetsbehandlinger og tyrkisk bad. I tillegg har hotellet et stort treningsrom og både jogge- og turløyper. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Sensatori Resort Sharm el Sheikh, Egypt

Mellom de to byene Al Montaza Bay og Sharks Bay ligger et femstjerners hotellparadis rett ved stranden. Med mange fasiliteter og et utrolig vakkert miljø er det god plass for både barnefamilier og kjæresteparet som vil være i fred – hotellområdet er oppdelt i forskjellige områder for begge. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og bare en kort bit ut i vannet finnes et vakkert korallrev der man kan snorkle og dykke. På hotellet har de et eget dykkesenter, et treningssenter og storslått underholdning på kvelden. Selvfølgelig finnes det også et flott spa der du kan skjemme bort deg selv. Når du blir sulten har du hele seks restauranter å velge mellom, og av dem er fire inkludert i all inclusive-konseptet. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Belek, Tyrkia

Her bor du på et av de beste hotellene i Belek – et femstjerners luksushotell med all-inclusive og et av Sør-Tyrkia største og beste spa. Med inspirasjon fra Sørøst-Asia er det også et utrolig vakkert og avslappende spa med blant annet ayurvedamassasje, thaimassasje og tyrkisk bad. Hotellet ligger også rett ved en 27-hulls golfbane som tilhører hotellkjeden. På hotellområdet finnes det hele seks basseng og to barnebasseng – god plass til hele familien med andre ord. Og når du blir sulten har du ikke mindre enn en bufférestaurant og syv á la carte restauranter og velge mellom, og en god kaffe avec kan du nyte i en av de elleve barene. Hotellet har også massevis av aktiviteter for hele familien, inkludert en barneklubb. Hit reiser du med Apollo og Ving
Les mer og se priser her.


Mer luksus