Spennende utflukter fra Manhattan

Paulina
Reiseguiden, besøkt 24 land

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
New York har mye å tilby. Men for deg som blir litt lengre, eller ikke besøker NYC for første gang, er et av våre beste tips å utforske disse tre stedene utenfor Manhattan.
Publisert 1 april 2016

New York igjen? Ja, denne byen får vi simpelthen ikke nok av! Men det finnes mye spennende å utforske utenfor Manhattan også. Her kommer tre godbiter du bør sette av tid til på din neste New York-tur.

Cape Cod og Martha's Vineyard

Her møtes du av den amerikanske drømmen. Luksuriøse og poshe villaer med perfekte gressplener. Se for deg en reklame for Lexington eller Ralph Lauren. Cape Cod er en smal halvøy ved Atlanterens kyst i Massachusetts. Lei en sykkel og opplev atmosfæren på New England-halvøya. Her finner du et bredt utvalg av eksklusive restauranter og ønsker du å bo her bør du regne med å betale minst en tusenlapp per natt. Du må ikke gå glipp av Lobster Roll – hummer i brød med coleslaw og pommes frites, som er Cape Cods spesialitet. Herfra går det også ferger til koselige Martha's Vineyard. Dra dit og opplev de sjarmerende pepperkakehusene, smak på gode viner og spaser langs vakre strender i små strandbyer. Lei en bil i New York og kjør hit, det tar cirka 6 timer på motorveien.
Lei en bil i New York.

The Hamptons og Long Island

The Hamptons er New Yorks trendye og kjendistette skjærgård som ligger cirka en to timers biltur fra Manhattan. Her er det luksuriøst og dyrt. Men det er helt klart verdt et besøk for å spise godt, speide etter de imponerende husene og spasere langs de vakre strendene. Ikke kjør bil frem til strendene, der er parkeringen svindyr og som oftest stappfull. Lei en sykkel eller ta en taxi den siste biten, så er problemet løst. Vil du ikke dra helt ut til The Hamptons finnes det mye å se og gjøre på Long Island. Til Long Islands strand Rockaway Beach kommer du deg med metroen. Så enkelt kan du altså få frisk luft og strandpromenader utenfor Manhattan. Den mest populære stranden heter Long Beach og kan nås via tog fra New York City. Her finnes det også mange koselige restauranter ved strandpromenaden. Et tips er også å besøke Fire Island. Her finner du lange strender og koselige små områder, perfekt for en dagsutflukt. Vil du shoppe utenfor Manhattan er Long Island et bra valg. Det finnes mengder med shoppingsentre og outlets der du kan gjøre gode funn.
Å huske på: Ikke dra mot Long Island med bil en varm helgedag om sommeren. Da kommer du til å stå i kø i flere timer.

Boston

Til Boston tar det knappe 4 timer å kjøre fra New York. Dra enten på dagstur eller ta en natt på hotell. Boston er byen for alle. Proppet full med historie samtidig som den er moderne, trendy og vakker. Blant skyskraperne finnes det mange koselige parker og grøntområder. Du kan enkelt vandre rundt i Boston da byen er kompakt og enkel. Utforsk de historiske delene ved å følge The Freedom Trail, den røde lille mursteinsveien som går gjennom byen. Boston er også hjem til universitetet Harvard og MIT som blir ansett som å være de beste i verden. Noen bydeler du må besøke er Back Bay. Her spaserer du rundt blant hippe butikker, gallerier, barer og kaféer. Koselige The North End er omringet av havet og her ligger båtene på rad og rekke, og du kan kose deg på italienske restauranter. Beacon Hill er den historiske bydelen. Her finnes de litt mer eksklusive butikkene og restaurantene. De smale gatene, de klassiske gatelampene og mursteinsfortauene kjennetegner denne fashionable bydelen.
Finn ditt fly til Boston.
Søk etter hotell i Boston.

Finn din reise til New York i vår søkemotor:
- Finn fly til New York.
- Søk blant alle hotell i New York.


Fly til New YorkHotell i New York