Publisert 18 mars 2020

Juvet Landskashotell, Valldal

Et rom midt i skogen. Store panoramavinduer som gir deg følelsen av at rommet er en del av naturen. Her snakker vi unik beliggenhet. Juvet Landskapshotell er et sted man bare må se med egne øyne. Gamle gårdsbygninger og moderne glasskuber gjør dette til en storslått opplevelse. Se den fantastiske utsikten fra rommet og opplev naturen utenfor, eller ta et foryngende bad i spaavdelingen. Hotellet ligger to timer fra Ålesund med bil, og derfra er det bare en kort biltur til en av Norge mest besøkte turistattraksjoner, Trollstigen.
Les mer om hotellet her.

Engø Gård, Tjøme

På Tjøme ligger Engø Gård idyllisk til med en perfekt setting for et romantisk opphold. Ta en velfortjent pause fra hverdagen, nyt skjærgårdens vakre vinterlandskap og tiden med hverandre. Hotellet ligger som et gårdstun omkranset av vakre hus og store eiketrær. På Engø Gård får ingen av gjestene rom med nummer, men med navn hentet fra gårdens historie og miljø. Bli servert en ”afternoon-tea” i peisestuen, før dere inntar en kulinarisk middagsopplevelse på den anerkjente restauranten i den gamle låven. Her finner du ekte norsk idyll skjermet fra den stressende hverdagen.
Les mer om hotellet her.

Hotel Havnekontoret, Bergen

I Bergen finner du også klassikeren Hotel Havnekontoret i Clarion-kjeden, som er et gammelt og ærverdig hotell sentralt plassert på bryggen i Bergen. Vakker og spennende innredning i nybarokk arkitektur. Du finner noen av byens aller beste restauranter kun minutter fra hotellet, blant annet asiatiske Nama eller Restaurant 1887 som ligger i den gamle Kjøttbasaren. Det er gratis wifi på hele hotellet, samt treningsrom og relax-avdeling, og du blir tilbydt kveldsmat hver dag mellom 18-21.
Les mer og se priser her.

The Thief, Oslo

Dette femstjerners hotellet på Tjuvholmen er blant annet kåret til Europa beste designhotell i 2015, Norges beste 5-stjerners hotell og Norges mest romantiske. Ta med kjæresten hit på en helgeutflukt og steng verden ute, og benytt deg av det fantastiske restaurant-tilbudet Aker Brygge og Tjuvholmen har å by på. Et helt spesielt interiør venter deg innenfor dørene på dette mørke, stilige hotellet. Her kan du bo i alt fra toppsuiten på 160 kvadratmeter til mer normale standardrom, som tross alt kalles for Oslo flotteste standardrom. Spatilbudet på 800 kvm er også noe av det sjeldne, og rommmer blant annet et tolvmeters basseng, saunaer, skjønnhetslounge, spa bar, tyrkisk hamam, marokkansk rhassoul og tysk aufguss for å nevne noe. Kjøp en spapakke som inkluderer en natt på hotellet, spa-tilgang, massasje og frokost.
Les mer og se priser her.

Farris Bad, Larvik

Den perfekte beliggenheten på bystranden i Larvik er bare en av grunnene til å dra hit. Nordens største spa på 2500 kvm er en annen, eksklusive designrom en tredje. Her fokuseres det på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger. Farris Bad har på kort tid blitt et av Norges mest populære spa-hotell og har en enorm spa-meny med alle tenkelige behandlinger. Her bor du i alt fra delikate standardrom til luksuriøse suiter med panoramautsikt over fjorden. Det tar ca 1,5 time å kjøre hit fra Oslo.
Les mer og se priser.

Hotel Oleana, Bergen

Clarion Collection Hotels firestjerners nysatsing for 2015 ligger i hjertet av Bergen og byr på alt fra fargerike standardrom til luksuriøse suiter som alle har hvert sitt helt unike tema og design. Her står sterke farger og unik design i fokus, og gjør hotellet til noe helt særegent. Bare en tur opp med heisen vil gi deg et bilde-show. Vegg i vegg med hotellet finner du den tilhørende restauranten-baren Teatro. Det er gratis wifi på hele hotellet, og du får også et deilig kvelsmåltid mellom 18-21 inkludert i prisen.
Les mer og se priser her.

Grand Hotel, Oslo

Norges mest kjente hotell holder til i en historisk rokokko-bygning som i løpet av sine mange år har huset store navn og kjendiser. Her finner du 292 rom hvorav 54 er suiter med lekker innredning. Her kan du kose deg med afternoon tea på stilige restaurant Palmen og ta noen timer på hotellets berømte Artesia Spa. Handlegata Karl Johan ligger rett utenfor døren med sine endeløse shopping-muligheter, og det er korte fem minutter til Aker Brygge og Tjuvholmen for gode restauranter og havutsikt.
Les mer og se priser her.

Se flere hotell i Norge

Hotell i Norge
Fly i Norge
Leiebil i Norge