Publisert 13 oktober 2019

Vulkana, Tromsø

Et annerledes “spahotell” som faktisk er en båt som man kan leie med mannskap om man vil overnatte ombord. Det er også mulig å dra på kortere dagsturer med båten om man bare vil benytte seg av spafasilitetene. På dekk står en badestamp med saltvann og er du en tøffing kanskje du hopper i havet fra stupetårnet som er 7 meter høyt. Foretrekker du varmere omgivelser kan du holde deg under dekk der du kan velge mellom en vedfyrt badstue, meditasjonsrommet Zen Lounge og en tyrkisk hamam. Når du er avslappet og mør kan du spise et bedre måltid i restauranten som serverer gourmetmat med lokale råvarer.
Les mer og se priser her

Britannia Hotel, Trondheim

Når du sjekker inn på luksuriøse Britannia Hotel har du automatisk gratis inngang til spa og velværeavdelingen på 840 kvadratmeter. Tøfler og badekåpe får du i hotellets resepsjon og så er det bare å velge hvordan du skal skjemme bort deg selv. Kanskje starter du med et bad i mineralvannbassenget som holder 37 grader og mens du flyter rundt på rygg kan du se på nordlyset og stjernehimmelen i taket. Nå du er varm og god i kroppen passer det bra med en aromamassasje eller kanskje en ansiktsbehandling, og liker du badstue er du kommet til himmelen. Her kan du velge mellom alt fra dampbadstue til urtebadstue og finsk badstue.
Les mer og se priser her

Hotel Union, Geiranger

Vil du ha en spaopplevelse utenom det vanlige skal du sette kursen mot Geiranger og Hotel Union. Her har de en 1500 kvadratmeter stor spaavdeling fordelt på to etasjer. De har syv behandlingsrom og mer enn 30 behandlinger å velge mellom så det burde være noe for alle og enhver. I våtavdelingen har de fire opplevelsesdusjer, finsk badstue, dampbadstue, fotbad og japansk varmebad. Og som om ikke det var nok har de et innendørs basseng med panoramautsikt mot fjorden og et utendørs terapibasseng. Vil du virkelig unne deg noe ekstra godt skal du velge den tyrkiske hamamen. Der ligger du på en varm marmorbenk mens du blir skrubbet og massert etter alle kunstens regler. Når du er ferdig med dine behandlinger kan du gå til stillerommet og legge deg i en av sengene, og her er det så godt som “søvngaranti”. Gjennom dalen og dette rommet går en energistrøm som gjør at en liten stund her inne er nesten som å legge kroppen på lading.
Les mer og se priser her

Shisheido-spa på Dr. Holms, Geilo

På det klassiske hotellet Dr. Holms på Geilo kan du bo bra, spise godt og ikke minst skjemme bort deg selv i spaavdelingen. Som eneste Shisheido-spa i Norden får du her oppleve det japanske hudpleiemerket i vakre omgivelser. Den 1000 kvadrameter store spaavdelingen har seks behandlingsrom, noen med plass for to slik at man kan få massasje sammen med sin kjære eller en venn. Her finner du også to svømmebasseng, trimrom, tørr badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.
Les mer og bestill her

Solstrand Hotel & Bad, Os

På tuppen av Bjørnefjorden i Os finner du dette idylliske hotellet i naturskjønne omgivelser – kun 30 km fra Bergen sentrum og flyplass. Det store hotellet i sveitserstil serverer mat i sann tro mot kystmat-tradisjoner, og du vil kunne smake på fersk, lokal fisk og skalldyr. Stein og tre er mye brukt i interiøret for en norsk følelse, og hotellet er omgitt av en stor, grønn hage med sjøutsikt. Hotellet frister også med store spa- og wellness-områder med utsikt til fjorden, som inneholder blant annet innedørs- og utendørs basseng, finsk sauna og steam sauna, sanarium og terapibad med massasje. Prøv pakken “Spa Break”, som inneholder overnatting i standard rom, treretters middag, frokostbuffet, adgang til wellness-område, med mer. I denne oasen utenfor Bergen finner du ro og harmoni i norsk natur.
Les mer og se priser her

Quality Resort & Spa, Norefjell

Bare 1,5 time fra Oslo ligger populære Quality Spa & Resort Norefjell. De kan friste med et FJELLspa som har de et enormt utvalg av behandlinger for hele familien. Her kan barna ha en spa-bursdag eller få en aromamassasje mens mamma og pappa får en romantisk behandling for to med champagne og frisk frukt. Mange av behandlingene har hentet sin inspirasjon i den norske fjellheimen, men vil du være litt mer eksotisk kan du velge Kalahari SPA som tar kropp og sinn til Kalahariørkenen. I tillegg har de flere badstuer, basseng og boblebad, tropiske dusjer, en SPA bar og utendørs jacuzzi med fantastisk utsikt mot Gaustatoppen.
Les mer og se priser her

Farris Bad, Larvik

På Farris Bad finner du Nordens største og mest innholdsrike spaavdeling, og her er det full fokus på nytelse. Her kan du bade i kildevannsgrotten der vannet holder 37 grader. Vannet her kommer fra Farris-kilden 55 meter under bakken og har brukt 20 år på å forvandles fra regndråper til helsebringende kildevann. Du kan prøve romersk bad i Tepidariumet eller så frister det kanskje mer med en urtebadstue. Stikk også innom dusjgrotten der du veksler mellom kaldt og varmt vann og de modigste avslutter med å gni inn kroppen med knust is fra isfontenen. Den vakre beliggenheten ved havet er også noe av det beste med Farris Bad, og spaavdelingen og hotellrommene er moderne, men bygd for å gå i ett med naturen.
Les mer og se priser her