Her bor du best på hotell i Oslo

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Nordic Choice Hotels
Hotell i særklasse? Her er 5 lekre hotell til weekendturen i Oslo.
Publisert 7 mai 2018

Hotel Gabelshus – sjarmerende grønt på Frogner

Velg en urban helg hos Clarion Collection Hotel Gabelshus Hotell på vakre Frogner i Oslo. Dette hotellet har pakketilbud i blant som du kan være på utkikk etter, men det passer også fint til å ta en normal avslappende helg kombinert med morsomme storby-aktiviteter. Dette er er et sjarmerende hotell utenom det vanlige, og passer perfekt for deg som vil bo i nærheten av kultur, byliv og severdigheter. Kos dere med landets beste shopping i Bogstadveien og Karl Johans gate, ta en tur i Frognerparken eller på Vestkantstorget og nyt Frogners gatekafeer, restauranter og poshe uteliv. Slapp av i Relax-avdelingen eller ta en tur innom hotellets gym. Hotellet er også dyrevennlig, har gratis wifi og et “levende bibliotek”, som betyr at om du leser ut boken du kom hit med, kan du bytte den inn i en ny en i bokbytte-biblioteket når du drar eller mens du er der.
Les mer og se priser her.

The Thief – mørk designluksus på Tjuvholmen

Dette femstjerners hotellet på Tjuvholmen er blant annet kåret til Europa beste designhotell i 2015, Norges beste 5-stjerners hotell og Norges mest romantiske. Ta med kjæresten hit på en helgeutflukt og steng verden ute, og benytt deg av det fantastiske restaurant-tilbudet Aker Brygge og Tjuvholmen har å by på. Et helt spesielt interiør venter deg innenfor dørene på dette mørke, stilige hotellet. Her kan du bo i alt fra toppsuiten på 160 kvadratmeter til mer normale standardrom, som tross alt kalles for Oslo flotteste standardrom. Spatilbudet på 800 kvm er også noe av det sjeldne, og rommmer blant annet et tolvmeters basseng, saunaer, skjønnhetslounge, spa bar, tyrkisk hamam, marokkansk rhassoul og tysk aufguss for å nevne noe. Kjøp en spapakke som inkluderer en natt på hotellet, spa-tilgang, massasje og frokost.
Les mer og se priser her.

Hotel Contintental – med Theatercaféen

Dette er et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. Hotel Continental åpnet i 1900 med 30 hotellrom og Theatercaféen i 1. og 2. etasje. Siden har hotellet blitt renovert og utvidet til 153 rom og suiter. Theatercaféen er i dag en av Oslos mest kjente restauranter med sin originale jugendstil og vegger fulle av portretter av kjente fjes som ofte er innom. Hotellet har delikat innredete rom, og på huset kan du slappe av eller sosialisere deg i alt fra Bar Roman, kafé Steamen, Eik Annen Etage og frokostrestauranten Caroline. Med en supersentral beliggenhet i hjertet av Oslo, midt mellom Aker Brygge og Karl Johans gate, er dette perfekt for den som vil utforske Oslo. Hotellet blir nå totalrenovert i løpet av høsten 2018, og kronen på verket blir en fantastisk og eksklusiv suite på hele 240 kvm.
Les mer og se priser her.

Grand Hotel – berømt og historisk

Norges mest kjente hotell holder til i en historisk rokokko-bygning som i løpet av sine mange år har huset store navn og kjendiser. Her finner du 292 rom hvorav 54 er suiter med lekker innredning. Her kan du kose deg med afternoon tea på stilige restaurant Palmen og ta noen timer på hotellets berømte Artesia Spa. Handlegata Karl Johan ligger rett utenfor døren med sine endeløse shopping-muligheter, og det er korte fem minutter til Aker Brygge og Tjuvholmen for gode restauranter og havutsikt.
Les mer og se priser.

Frogner House Apartments – luksuriøse leilighetshotell

Her får du følelsen av å bo i en skikkelig boutique-leilighet på Frogner. På Frogner House Apartments kan du velge mellom 440 leiligheter rundt i Oslo by, fra studio til 4-roms leiligheter mellom 20 og 154 m2, og alle med kort vei til mange restauranter, kaféer og offentlig kommunikasjon. Her kan du glede deg over moderne interiør og fasiliteter i sentrale områder i alt fra koselige studioer til romslige leiligheter med fire soverom. Leilighetene er fullt møblert og innredet for både langtids- og korttidsopphold. Lag frokost på ditt eget kjøkken, eller få frokost servert på døren – alt etter hva du selv foretrekker. Leiligheten i Skovveien 8 var der hele Frogner House Apartments startet.
Les mer og se priser her.


Tilbud – Hotell