Charter + all-inclusive = sant

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Star Tour
Foto: Ving
Det finnes mange hotell som tilbyr all-inclusive, men kvaliteten kan være litt opp og ned avhengig av hvilket hotell du bor på og i hvilket land. Her tipser vi om ti hotell som virkelig holder hva de lover.
Publisert 26 november 2012

Mange all inclusive-hotell kan føles som en bløff når man oppdager at mat og drikke ikke holder spesielt bra standard. Andre hotell imponerer med god mat, mange fasiliteter og fantastisk service. Det er disse hotellene vi har valgt å skrive om. Her er charterverdens topp ti all inclusive-hotell.

Denis Island, Seychellene

Om bare det beste er godt nok er det hit du skal reise. På denne private øya kan det umulig bli mer luksuriøst og paradislignende. Hotellet passer perfekt for småbarnsforeldre på jakt etter litt egentid eller paret som vil ha ro og fred. Nyt en avslappende massasje, snorkle i det turkise vannet eller spis god mat i hotellets restaurant. Med bare 25 villaer på øya blir det aldri trangt, spesielt ikke inne i villaene som er mellom 90 og 150 kvadratmeter store. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Clubhotel Riu Funaná, Kapp Verde

Med beste mulige beliggenhet på stranden i Santa Maria finner du dette familievennlige all inclusive-hotellet med herlig stemning og ekstremt bra service. For den som liker eventyr finnes aktiviteter som vindsurfing, kajakk og dykking. Foretrekker du heller å shoppe finnes både suvenir- og klesbutikker. En perfekt avslutning på kvelden er et bad i jacuzzien under bar himmel. Basseng, barnebasseng og flere restauranter finnes selvfølgelig også på området. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Paradisus Princesa del Mar, Cuba

Rett på stranden i Varadero ligger dette femstjerners hotellet som bortsett fra buffetrestauranten og kan friste med fem andre restauranter som serverer mat fra hele verden. Om du, som mange andre, er en livsnyter kan du slappe av i spaavdelingen, lobbybaren, pianobaren eller den kubanske sigarbaren. Da barn under 18 år ikke er velkommen er dette hotellet perfekt for deg som vil ha en avslappende ferie på stranden. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Riu Palace Aruba, Aruba

Med to basseng, hvorav det ene er på hele 950 kvadratmeter, og perfekt beliggenhet rett på en kritthvit sandstrand er Riu Palace Aruba det ultimate luksushotellet. Her er det marmorgolv, kandelabre og takmalerier for alle pengene, og maten spiser du i en av flere restauranter – både buffet og á la carte der du kan velge mellom mat fra hele verden. Hotellet har til og med en egen bryllupsplanlegger om du skulle ville gifte deg når du er der. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Blue Village Exotic Aquamarine, Egypt

Om du liker luksus blandet med morsomme aktiviteter for hele familien er dette hotellet som ligger i de sørlige delene av Hurghada perfekt for deg. Her finnes det hele 16 basseng i forskjellige størrelser i tillegg til 14 vannrutsjebaner der hele familien kan leke. For litt mer luksus og mer intim stemning kan du sette kurs mot bassengbaren La Perla som virkelig er en av de bedre barene av den sorten. Rastløse barn har flere lekeplasser å velge mellom og selvfølgelig også barneklubber der de bli kjent med Bamse og hans venner. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Secrets Capri, Mexico

Dette vidunderlige, femstjerners hotellet har et stort bassengområde som ligger rett ved stranden. Her serveres det en god grill-lunsj hver dag, og i tillegg finnes det seks restauranter som serverer mat fra hele verden. Om du vil ha en drink eller et glass vin har hotellet flere barer der alle drikke er inkludert i prisen. Hotellet er perfekt for par som vil ha en stille og rolig ferie da man må være 18 år for å få sjekke inn her. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Blue Village Riu Buena Vista, Tenerife

Rett ved havet i herlige Playa Paraiso ligger dette populære all inclusive-hotellet. Ta et forfriskende bad i et av de mange bassengene – det ene er et “infinitypool” og et annet et oppvarmet barnebasseng. En kort bit fra hotellet ligger en liten badevik med lavasand, perfekt for et avkjølende bad eller en kort joggetur. Hotellet har også sin egen svømmeskole, gratis internett og gratisbusser til Playa de las Americas der du finner shopping, fornøyelser og flere strender. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Hotell Jebel Ali Beach Hotel, Dubai

Med en privat sandstrand på cirka 800 meter er dette femstjerners hotellet en drøm for alle som liker sol og bad. Her har de dessuten tre basseng, inkludert et barnebasseng, og et saltvannsbasseng som du kan plaske rundt i. Hotellets restauranter og barer serverer mat og drikke i verdensklasse, og for den som virkelig vil gå “all-in” på shoppingen går det daglige gratisbusser inn til Dubai sentrum. Foretrekker du mer avslappende aktiviteter har hotellet et fantastisk spa med havutsikt der du virkelig kan skjemme bort deg selv. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Blue Village Exotic Mirabel Beach Resort, Egypt

Blue Village Exotic Mirabel Beach Resort er et herlig all inclusive-hotell på stranden i Nabq Bay, perfekt for familier som elsker sol, bad og avkobling. For de yngste finnes en lekeplass, oppvarmet basseng, barneklubber og ikke mindre en fem vannrutsjebaner. For de som foretrekker å slappe av har hotellet et flott spa og en herlig strandpromenade. På kvelden er det livemusikk på hotellet terrassebar. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Clubhotel Riu Gran Canaria, Costa Meloneras

I nærheten av stranden i rolige Costa MelonerasGran Canaria ligger dette populære hotellet. For bad i havet finnes både stein- og klippestrender i tillegg til en fin sandstrand. Vil du variere bad i havet med bassenget har du tre å velge mellom i tillegg til to jacuzzier. Skulle du blir rastløs har hotellet aktiviteter som tennis, aerobic og forskjellige vannsporter, og når du blir sulten og tørst har hotellet to buffetrestauranter, en bassengbar og en loungebar. For at også de minste skal trives finnes et mini-disko, lekeplass og en engelsktalende barneklubb. Hit reiser du med Apollo og Ving.
Les mer og se priser her.

Her kan du søke etter charterreiser med all-inclusive.


Gode all inclusive-tilbud