Publisert 3 mai 2018

Kragerø Resort

Bestill en oceanview suite og nyt panoramautsikt over skjærgården fra rommet. Her får du følelsen av “et lite stykke Sørlandet”. Selve hotellområdet er stort om rommer blant annet et spaanlegg, golfbaner, tennisbaner, beach club, volleyballbane, et variert turområde og restauranter – fordelt over 1700 mål. Man kan også melde seg på trening- og velværeweekend eller bare ta en dagstur med velvære – de kan til og med arrangere drømmebryllupet ditt ved havet. Spaet inneholder blant annet basseng, boblebad, steambadstue, badstue, fotbad og egen treningsavdeling. Bestill blant annet pakken “Tid til hverandre”, og få overnatting i suite, 3 måltider per dag, champagne, frukt og sjokolade ved ankomst, spa-kit med badekåpe osv, samt tilgang til spa og treningsrom. For 200 kr ekstra per person per døgn kan dere oppgradere til en ocean view suite med himmelseng og fantastisk sjøutsikt mot Kragerø sentrum.
Les mer og se priser her.

Farris Bad, Larvik

Den perfekte beliggenheten på bystranden i Larvik er bare en av grunnene til å dra hit. Nordens største spa på 2500 kvm er en annen, eksklusive designrom en tredje. Her fokuseres det på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger. Prøv ut bestselgerpakken Tid for kjærlighet, som inkluderer en natt på hotell, et 3-retters måltid, tilgang til spa-avdelingen, badekåpe og tøfler, en forfriskende overraskelse og sjokolade på rommet ved velkomst, et spa-kit med gjør-det-selv-behandlinger og spa-produkter, samt frokostbuffé. Farris Bad har på kort tid blitt et av Norges mest populære spa-hotell og har en enorm spa-meny med alle tenkelige behandlinger. Her bor du i alt fra delikate standardrom til luksuriøse suiter med panoramautsikt over fjorden. Det tar ca 1,5 time å kjøre hit fra Oslo.
Les mer og se priser.

Solstrand Hotel & Bad

På tuppen av Bjørnefjorden i Os finner du dette idylliske hotellet i naturskjønne omgivelser – kun 30 km fra Bergen sentrum og flyplass. Det store hotellet i sveitserstil serverer mat i sann tro mot kystmat-tradisjoner, og du vil kunne smake på fersk, lokal fisk og skalldyr. Stein og tre er mye brukt i interiøret for en norsk følelse, og hotellet er omgitt av en stor, grønn hage med sjøutsikt. Hotellet frister også med store spa- og wellness-områder med utsikt til fjorden, som inneholder blant annet innedørs- og utendørs basseng, finsk sauna og steam sauna, sanarium og terapibad med massasje. Prøv pakken “Spa Break”, som inneholder overnatting i standard rom, treretters middag, frokostbuffet, adgang til wellness-område, med mer. I denne oasen utenfor Bergen finner du ro og harmoni i norsk natur.
Les mer og se priser her.

Holmsbu Hotel & Spa

Under en time med bil fra Oslo ligger denne idylliske perlen ved havet, som passer både for både par, venninneturer, utdrikningslag og barnefamilier. Spahotellet ligger fint plassert i fjæra, og du kan bo enten på hotellet eller i koselige, røde sjøboder eller romslige sørlandsvillaer – nesten som å være på en hyttetur, bare at du enkelt kan spasere opp til hotellet og besøke restauranten, baren, spaet og treningsområdet. De tilbyr også kokkekurs og sjø- og strandaktiviteter. Hotellet har også sin helt egen strand og marina. I spaavdelingen finner du basseng og boblebad innendørs og utendørs, dampbadstue, badstue med utsikt over fjorden, kaldkulp og relax-områder, samt et stort treningsområde. Prøv pakken “Tid til hverandre” som inneholder overnatting i suite, frokost, middag, vin og frukt ved ankomst, velværesett og inngang til spa, relax og treningsområdet. Gratis parkering.
Les mer og se priser her.

The Thief, Oslo

Gjør spa- og sjøopplevelsen urban. På Tjuvholmen i vår vakre hovedstad ligger designhotellet The Thief, og her kan dere bo i alt fra toppsuiten på 160 kvadratmeter til mer normale standardrom, som tross alt kalles for Oslos flotteste standardrom. Kjøp for eksempel Theif SPA Indulgence, som inkluderer en natt på hotellet, tilgang til spa-avdelingen, 50 min massasje og frokost. Hotellets spaavdeling stjeler inspirasjon fra hele verden og blander det sammen med det beste fra Norden. På 800 kvadratmeter finner du et tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, forskjellige typer sauna, en skjønnhetslounge og en spa bar for å nevne noe. Her kan du ta herlige skjønnhetsbehandlinger, massasje og ikke minst spabehandlinger som tyrkisk hamam, marokkansk rhassoul og tysk aufguss som bare må oppleves. Hotellet ligger rett ved vannkanten på Tjuvholmen og med Aker Brygge 1 minutt unna med et bredt utvalg restauranter og Astrup Fearnley Museet.
Les mer og se priser her.

Son Spa

40 minutter fra Oslo og kun 15 minutter fra Rygge flyplass finner du dette sjarmerende spa-hotellet som tilbyr alt fra vinsmaking og har både golfbane og den historiske kunst-og seilerbyen Son i umiddelbar nærhet. Halvparten av alle rommene er suiter med balkong, og alle rommene er delikat innredet og har deilige Jensen-senger, så her sover du godt! Du finner strender på hver side av hotellet og en nasjonal kyststi her. Hvis du kun er ute etter en dagsutflukt fra hverdagens mas og kjas, kan du velge pakken “Din drømmedag”. Da får du tilgang til spa- og treningsområde, dagens lunsj, badekåpe, tøfler og kan velge mellom 50 min aromamassasje eller 50 min essential ansiktsbehandling. Årets nyhet er Christer Berenssuiten, der mindre grupper kan ha vinkurs eller konferanse.
Les mer og bestill her.