6 grunner til å besøke Dallas i 2018

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Iceland Air lanserer direkterute til Dallas i mai 2018. Vi har funnet 6 gode grunner til å ta turen dit.
Publisert 1 mai 2018

Icelandair feirer sin 80-årsdag i 2017, og vil fra mai 2018 operere med 4 ukentlige flyavganger til Dallas, på mandag, onsdag, fredag og søndag. Icelandair tilbyr også Stopover på Island på vei over Atlanteren. Du kan dermed bli på Island i opptil syv dager uten ekstra kostnader i flyprisen.

Vi har samlet 6 morsomme tips til hva du kan gjøre i Dallas.

1. Piknik under stjernene med “Shakespeare in the Park”

Opplev Shakespeare i grønne parkomgivelser. Her kan du se alt fra utendørsshow til høytlesninger på scenen i intime omgivelser med sitteplasser omgitt av vakre fontener og arkitektoniske funksjoner. Pakk et parkteppe og fyll kjølebagen med mat, øl og vin, og du er klar for å nyte romantiske forestillinger ute i det fri.
Les mer her.

2. Se en Rangers-kamp

Kjenn adrenalinet på kroppen på en Rangers-kamp på Globe Life Park. Selv om du ikke er sportsinteressert, er dette likevel en helt unik opplevelse du bør få med deg når du besøker Texas.
Se billetter her.

3. Se en 35mm kinovisning på Texas Theatre

Dette er samme sted som Lee Harvey Oswald, John F. Kennedys morder, ble arrestert. Her kan du se mange gamle klassiskere, og diskutere film over et glass i teaterbar etterpå.
Se filmprogram her.

4. Spis på Velvet Taco

En unik taco-opplevelse du ikke vil gå glipp av - enough said!
Les mer her.

5. Yoga & food trucks i Klyde Warren Park

Klyde Warren Park er et samlingspunkt for hele Dallas og byens besøkende. Dette er et urbant grøntområde som tilbyr aktiviteter som utendørsyoga, tai chi, zumba, konserter og filmer, og har også en rekke food trucks som kan friste med lekre godbiter.
Se programmet her.

6. Dallas Heritage Village

Dra 100 år tilbake i tid i Dallas Heritage Village, som er Texas' største og fineste samling av Victorianske hjem fra 1900-tallet.
Les mer her.

Finn alt til reisen her:
- Fly til Dallas
- Hotell i Dallas
- Leiebil i USA


Tilbud – USA