Topp 5 reisemål i USA

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
USA er et utrolig populært reisemål året rundt, og her finnes det noe for absolutt alle uansett om du er ute etter storbypuls i New York eller den fantastiske naturen i Grand Canyon.
Publisert 25 november 2017

Her er de fem reisemålene som lokker til seg flest nordmenn.

1. New York - byen som aldri sover. Gå en tur på 5th Avenue eller ta en barrunde i hippe bydelen Brooklyn. Shopping i verdensklasse og de aller siste mattrendene kommer du til å finne her.
Finn din reise til New York her.

2. Los Angeles - drømmedestinasjonen for veldig mange. USA vestkyst lokker ikke bare til seg kjendiser, her finner du også strender, herlige bohemiske bydeler og kunst- og musikkhappenings som få andre byer i verden kan tilby. De siste årene har LA også utmerket seg som en foodie-destinasjon, kanskje den beste i hele USA?
Finn din reise til Los Angeles her.

3. Miami - her lokker palmer, hav og storby og en følelse av å være i Karibia. I Miami er det sol og varmt året rundt, noe som gjør byen til et populært reisemål. Det er mange som velger å leie en bil når de er her for å se mer av Florida og populære stopp på en roadtrip er blant annet Key West og Everglades National Park.
Finn din reise til Miami her.

4. San Francisco - California nordligste storby er mest kjent for sine bratte bakker, Golden Gate-broen og den herlige blandingen av gammelt og nytt. Her lokker finnes også to daler (valleys) som lokker mange besøkere, nemlig vindistriktet Napa Valley og tech-mekkaet Silicon valley. Men også den vakre naturen rett utenfor bykjernen er en av grunnene til at mange reiser hit.
Finn din reise til San Francisco her.

5. Nasjonalparkene - Mennesker fra hele verden valfarter til USA for å besøke noen av landets kjente nasjonalparker. Yosemite National Park i California og Grand Canyon National Park i Arizona er de mest populære. Begge passer perfekt som stopp på en lengre reoadtrip i området.


Reisetilbud – USA

USA Nord-Amerika

Monument Valley
1 / 30
Surfing Hawaii/Oahu/North Shore
2 / 30
Vägen ovanför molnen!
8 / 30
Grand Canyon grandview trail
10 / 30
Högst upp på Empire State Building
11 / 30
Avkoppling på Waikuloa Resort, Big Island, Hawaii
12 / 30
Waikiki beach Honolulu
13 / 30
Utsikt längs med Highway 1
14 / 30
New York New York i Las Vegas
15 / 30
Kärleken i Brooklyn
18 / 30
Zions friska grönska och klara källa
22 / 30
Upper Antelope Canyon
23 / 30
Monument Valley i skymningen
24 / 30
Nära John Ford´s Point i Monument Valley
25 / 30
Santa Monica Sunset
26 / 30
Stars and stripes
28 / 30
Venice Beach efter solnedgång
29 / 30
Reis fra Haugesund til USA