Topp 5 reisemål i USA

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
USA er et utrolig populært reisemål året rundt, og her finnes det noe for absolutt alle uansett om du er ute etter storbypuls i New York eller den fantastiske naturen i Grand Canyon.
Publisert 25 november 2017

Her er de fem reisemålene som lokker til seg flest nordmenn.

1. New York - byen som aldri sover. Gå en tur på 5th Avenue eller ta en barrunde i hippe bydelen Brooklyn. Shopping i verdensklasse og de aller siste mattrendene kommer du til å finne her.
Finn din reise til New York her.

2. Los Angeles - drømmedestinasjonen for veldig mange. USAs vestkyst lokker ikke bare til seg kjendiser, her finner du også strender, herlige bohemiske bydeler og kunst- og musikkhappenings som få andre byer i verden kan tilby. De siste årene har LA også utmerket seg som en foodie-destinasjon, kanskje den beste i hele USA?
Finn din reise til Los Angeles her.

3. Miami - her lokker palmer, hav og storby og en følelse av å være i Karibia. I Miami er det sol og varmt året rundt, noe som gjør byen til et populært reisemål. Det er mange som velger å leie en bil når de er her for å se mer av Florida og populære stopp på en roadtrip er blant annet Key West og Everglades National Park.
Finn din reise til Miami her.

4. San Francisco - Californias nordligste storby er mest kjent for sine bratte bakker, Golden Gate-broen og den herlige blandingen av gammelt og nytt. Her lokker finnes også to daler (valleys) som lokker mange besøkere, nemlig vindistriktet Napa Valley og tech-mekkaet Silicon valley. Men også den vakre naturen rett utenfor bykjernen er en av grunnene til at mange reiser hit.
Finn din reise til San Francisco her.

5. Nasjonalparkene - Mennesker fra hele verden valfarter til USA for å besøke noen av landets kjente nasjonalparker. Yosemite National Park i California og Grand Canyon National Park i Arizona er de mest populære. Begge passer perfekt som stopp på en lengre reoadtrip i området.


Reisetilbud – USA