Støtt Ukraina

Marias blogg

Torsdag 11 Oktober 2007

Vinner av fotokonkurransen

Vi gratulerer Hannepanne med vinnerbildet "Yoga, Varanasi" og reisesjekken på 10 000 kroner!

Juryen uttalte at bildet var velkomponert og vakkert, og gav en herlig følelse av frihet og avslapping.

Orbville.no kontaktet Hanne...

"Det er ikke sant!!??" utbryter en overrasket Hanne når vi ringer henne en torsdags ettermiddag. "Er det virkelig sant?" Det tar en liten stund før vi får forsikret henne om at jo, det er sant, og at hun faktisk har vunnet fotokonkurransen.

Hanne Engebraaten, 28 år gammel og yogainstruktør, bor med mannen sin på et småbruk i Nordmarka utenfor Oslo. At bildet hun tok den morgenen i Varanasi skulle innbringe henne en reisesjekk på 10 000 kroner, hadde hun nok ikke forestilt seg. Hun har alltid vært glad i å reise, og det har blitt en del langreiser opp gjennom årene.
"Fra jeg var 18 til jeg var 24 var jeg nesten konstant på reisefot", forteller Hanne. "Nå når man jobber blir det bare tid til en til to ganger i året. Jeg har en av yoga-lærerne mine i Varanasi, og det er også herfra jeg har et av mine aller beste reiseminner. Jeg var 18 år og så sulten på inntrykk og opplevelser. Å komme til India og se kulturen der var utrolig stort!".

Hannes neste drømmereise er en villmarkstur til Canada og Alaska, men ettersom familien snart skal utvides med et nytt medlem blir det nok foreløpig en framtidsdrøm. Pengene vil hun bruke på en reise til Mexico. "Nå vil jeg bare ha strand, sol og bad", sier hun med et smil.

..og hva passer da bedre enn en reisesjekk fra Orbville.no?

Les hele nyhetsbrevet her:
http://nyhetsbrev.reseguiden.se/BWMessageView.aspx?bwl=0773b0c48ce347a9.-1.4133

Se Hannepanne's side på orbville.no:
http://www.orbville.no/minside/hannepanne/sok/hannepanne
Del med andre:    

Skriv kommentar
Arkivet