Usa med bil

Av Uluru
20 apr. 2008 18:30
Visninger: 1609
Trenger noen gode tips om flotte og fine stopper, da jeg skal kjøre fra New york til Miami, videre til Memphis og tilbake til New york i sommer.
23 apr. 2008 14:55
Hei.

USA er et fantastisk land for Roadtrips. Jeg har hatt flere turer bort. Den lengste var på 3 månder i en gammel amerikaner. Jeg lurer på om du har spesille ting du ønsker tips om, museum,historiske steder, overnatting? I mephis regner jeg jo med at du skal til Graceland,- det er jo et must:) Hvilke veier har du tenkt å kjøre? Mississippi og Alabama er utrolig spennende stater. Fattige, men spennende.Utrolig lett å komme i kontakt med folk. I den delen av USA er LA Quinta Inn ei flott motel kjede å følge. For der får du 4 eller var det 5 natta gratis. Det er rent og billig! Du kan se litt om mine USA turer på heimesia mi www.LILL-GOES-WALKABOUT.dk Så er det bare å spørre og jeg vil svare om jeg kan:) Kos deg med planlegginga, det er jo halve moroa:)
Lill
Av Uluru
25 apr. 2008 14:59
Graceland skal så klart besøkes. Vi har planlagt washington, savannah, miami og memphis. Resten bestemmes under veis. Vi blir 5 stk med alder fra 12 til 64. Skal ta en titt på din hjemmeside. Takk for svar
Av Jallar
1 mai 2008 14:09
Graceland er et must i Memphis ja, selv om det var litt nedtur pga litt for mye "museumsfølelse". Husk å smake Elvis' favoritt Fried peanut and banana sandwich på kafeen rett overfor Graceland....Skal du ha Elvis-souvenirer, så kan det lønne seg å ta en kikk i den uoffisielle sjappa (som ligger på samme side av EP Boulevard som Graceland - og selger offisielle souvenirer rimeligere). For meg var høydepunktet besøket i Sun Studios. Fantastisk atmosfære. Gåshudgaranti!
I blues-gata Beale Street ligger det tett i tett med blues klubber som serverer god musikk og meget god mat hele dagen. Spare-ribs på Blues City Cafe anbefales. Smak også ølet "Blue moon". Her er også den gode gamle morsomme Schwab-butikken. (slipp ungene løs her!) Hard Rock Cafe er trolig dyreste stedet i denne gata. PIG hadde en fantastisk sweet potato pie. (Sjekk bealestreet.com) Ellers: mye tiggere i Beale Street pga alle turistene. Taktikken er å først "bli venn" med deg, gi deg tips om hvor det er best mat osv, og så be om et par dollar til mat....
Anyways, God tur!