Mitt reisebrev fra NYC med bilder, linker, videoer og Google kart

Av Gard
1 feb. 2008 09:46
Visninger: 899
Hei

Min kone Nikki og jeg dro til New York City in november/desember ifjor og vi tilbrakte rundt en uke i byen. Vi har vært der en gang før (se reisebrev fra 2004 på http://gardkarlsen.com/new_york_city_trip_report.htm ) men det var fremdeles mange ting og gjøre i byen denne gang. Vi gikk f.eks. på et Broadway show, vi dro til Libert Island og Ellis Island, så en basketkamp i Madison Square Garden, spiste ostekake på Junior's, foretok litt juleshopping etc. Her er reisebrevet med bilder, linker, videoer og et Google kart over byen: http://gardkarlsen.com/NYC_travelogue_2007.htm .

Jeg vil anbefale dere om å ta en kikk på dette Google kartet http://gardkarlsen.com/NYC_google_map.htm . Jeg tror det kan gi en fin oversikt over hvor de forskjellige tingene ligger i byen. Husk at du kan klikke på de forskjellige markørene og de linker tilbake til både reisebrevet fra 2004 og 2007

Vi bodde på Quality Inn i Long Island City og selv om dette ikke ligger på Manhattan var det ikke noe problem. Det var kun 2 stop med subway til Manhattan. Vel,jeg håper at reisebrevet kan være til hjelp for alle som skal til "the big apple" :-)

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
Av Maria
5 feb. 2008 16:28
Hei Gard!

Masse nyttig informasjon her! Supert!
Har ikke selv vært i NY, men det ligger høyt opp på listen for dette årets juleshopping! Får håper at dollaren er like lav da som nå! :-)
Hvor lang tid i forveien kjøpte dere billetter og booket hotell?

//Maria
Av Gard
7 feb. 2008 22:47
Hei

Billettene ble kjøpt i begynnelsen av oktober og hotellet ble booket i slutten av oktober :-)

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder