Thailand

Av Wilh
28 sep. 2015 12:36
Visninger: 170
Hei

Vi er en familie på 3 (datter er 10 år) som ønsker å bruke vinterferien (uke 8 - 2016) i Thailand. Vi planlegger å reise 18.02.15 og retur 01.03.16.
Vi har aldri vært i Thailand før, og ønsker ikke å reise til turistmaskinene Phuket og Ko Samui. Vi planlegger å bestille fly til Bankok, og deretter lokalt fly/tog videre til destinasjon.
Vi ønsker å ha base to forskjellige steder, slik at vi får oppleve to ulike steder (6 netter på hver sted). Vi ønsker shopping, bading, og båtturer til øyer ol. . Mulig at vi legger inn en overnatting i Bankok før hjemreise får shopping. Om dere skulle overraske oss med to destinasjoner som burde passe oss, hvilken to steder ville dere anbefalt?
Av Nina
9 okt. 2015 11:18
Hei Wilh! Hva med den thailanske øyen Koh Lipe, sammen med Langkawi på fastlandet i Malaysia? Vakre steder som det kun er en time med ferge mellom. Eller bland en rolig øy som Koh Lipe med Koh Lanta der det skjer litt mer, og som har svømmeskoler osv. Koh Chang er også en rolig øy uten så mange turister som i "turistmaskinene". Legger ved en artikkel om ulike øyer i Thailand som kan være av interesse: http://www.reiseguiden.no/artikler/thailands-deiligste-oyer-6262

Legger også ved en artikkel om barnevennlige hotell i Thailand: http://www.reiseguiden.no/artikler/thailands-beste-familiehotell-8333 – kanskje finner du noe der.

Lykke til med den spennende reisen!