Reiser til Koh Lanta

Fly til Thailand når det er som billigst

Om Koh Lanta Thailand, Asia

Hele vestkysten på Koh Lanta er fylt med hvite sandstrender. Dette er rene badeparadiset med massevis av billige hotell.

Langs hele vestkysten finnes det 30 kilometer med perfekte sandstrender på rad og rekke, blant annet Long Beach, Klong Nin, Kantiang, Klong Jark og den mest populære – Klong Dao. En vei forbinder alle strendene og gjør det enkelt å prøve nye spennende badesteder. Bare noen kilometer innover i landet er øyen dekket av et fjellrikt landskap og spennende regnskoger. Deler av øyen er også fredet som nasjonalpark.

Den rolige stemningen på Koh Lanta gjør at dette er en favoritt for barnefamilier og eldre par. Det er også massevis av aktiviteter her for deg som ikke bare vil slappe av på stranden. Hvorfor ikke prøve thaiboksing, kajakkpadling, fisking eller gå på et matlagingskurs? Den beste dykkingen får du om du blir med en utfluktsbåt til fantastiske Hin Daeng og Hin Muang, steder som ofte listes blant verdens beste dykking.

En merkelig religiøs seremoni, Loi Rua, holdes i landsbyen Chao Ley av lokalbefolkningen. Innbyggerne lager små trefigurer av seg selv, inkludert hår og negler, og setter dem på en båt. I løpet av den tre netter lange festivalen ber man havgudene om unnskyldning ved å putte båtene til havs. Festivalen arrangeres til ulike datoer hvert år ettersom den holdes i forbindelse med fullmånen.

1 / 5
Thinkstock
2 / 5
Thinkstock
3 / 5
Thinkstock
Kväll på Lanta
4 / 5